Aug 30, 2022, 10:57 AM
La o petrecere cu gratar, cea mai importanta este ATMOSFERA! Crearea atmosferei perfecte care sa reunească invitații le va permite acestora să se simtă relaxați si bine-dispusi! Azi iti impartasesc cateva sfaturi necesare pentru obtinerea unei atmosfere minunate la un gratar perfect cu prietenii.
Aug 20, 2022, 11:42 AM
O alimentație bună este una dintre cele mai importante chei pentru a rămâne sănătos. În acest articol iti voi povesti pe scurt, despre cum funcționează caloriile, ce este un deficit caloric, cum să faci astfel incat sa intri intr-un deficit caloric, ce este o calorie si o sa iti ofer si câteva idei practice de meniuri. Scrie-ne folosind formularul de contact si povesteste-ne despre lupta ta cu kilogramele si cum anume te-au ajutat sfaturile si retetele pe care le-ai gasit pe BrosNorBlog. 
Aug 13, 2022, 3:18 PM
Marochinaria Traditionala de Lux NU ESTE o activitate pe care o faci in timpul liber ca pe un hobby si nici nu se realizeaza cu usurinta! Marochinaria Traditionala de Lux este o meserie, care presupune tehnici variante combinate si aplicate pentru a crea o piesa unica si durabila in timp. Marochinaria Traditionala de Lux NU este un atelier de reparatii si nici o fabrica de genti! Marochinaria Traditionala de Lux este o Arta!
Aug 6, 2022, 11:25 AM
Augustus - Maiestuos in latina, ne cheama sa fim asemeni Soarelui: semeti, maiestuosi, stralucitori. Acum este momentul cand ne pregatim pentru savurare, cand perceptia se domoleste si simturile se desfata. E momentul de tihna si de placere. August inseamna culegerea rodului. Sa ne bucuram maiestuosi, asadar!