May 24, 2022, 5:20 PM
Sunt o femeie obisnuita, sunt un om, la fel ca tine. Cu vicii, cu dorinte, cu nemultumiri, cu griji, cu bucurii... Sunt doar Cristina, o femeie pe cat de fascinanta, pe atat de simpla.
May 21, 2022, 5:33 PM
Cand vorbim despre securitate cibernetica vorbim despre atacuri ransomware, vorbim despre virusi, vorbim despre vulnerabitatea datelor si a finantelor, dar, totodata, vorbim despre educatie, prevenire, implementare de solutii eficiente, tehnologie si adaptare. Ziarul Financiar a organizat Conferința "ZF CYBERSECURITY Trends 2022 EXPLOZIA ATACURILOR RANSOMWARE". Ne-am bucurat sa ne aflam prezenti la Summit, in calitate de invitati, alaturi de manageri si experiti in securitatea cibernetica din diverse companii din Romania si am invatat dar ne-am si propus sa aducem in discutie prin acest articol, teme importante care ne-au atras atentia. Pentru aceasta, l-am invitat azi, intr-un interviu, pe specialistul nostru pe partea de IT, Alex Cristescu, IT Project Specialist for Digital Solution la Camera de Comert si Industrie Romana-Germana si IT Manager pentru BrosNor care ne va explica cum funcționează securitatea cibernetica, ne va defini termeni folositi in acest domeniu si ne va oferi informatii utile si cu aplicare imediata, cu privire la prevenirea unui atac de acest tip pentru companii mici si antreprenori la inceput de drum.
May 19, 2022, 11:39 AM
Vrei sa vezi o alta Lume? Vrei sa auzi povesti despre printi si printese? Vrei sa vezi Creatii UNICE, faurite integral manual, intocmai ca in taramurile fermecate unde traiesc zane si spiridusi? Vino in BrosNoria si afla totul despre BrosNor, Marochinaria Traditionala de Lux si Creatia Fabuloasa, chiar de la Cristina, singurul marochiner traditional din Romania si poate chiar din Europa!
May 12, 2022, 12:12 PM
Femeia BrosNor stie sa traiasca fiecare clipa si sa se bucure de viata. Femeia BrosNor citeste acest articol si a ales sa devina parte din familia BrosNor!  Femeia BrosNor este UNICA si REMARCABILA tot asa cum sunt si creatiile pe care le poarta!
May 10, 2022, 12:56 PM
Fucsia este o culoare atemporala si vesnic la moda. Poarta aceasta culoare si vei observa un un tonus revigorat. Alege creatii fucsia BrosNor DeLuxe si bucura-te de viata!
May 4, 2022, 3:55 PM
La inceputuri, taftaua era creata din fire de matase naturala, tesuta manual la rozboaie, acesta fiind si motivul pentru care avea un pret foarte mare si putini si-o permiteau, fiind o tesatura exclusiv destinata nobilimii. Cu timpul, cand industralizarea a luat amploare, taftaua a inceput sa fie produsa pe scara larga, incluzand pe langa firele de matase si fibre sintetice.