INCEPUTUL

BrosNor a luat nastere in 2015, inainte de Craciun. Ideea a incoltit in iarna respectiva, asemeni unui graunte magic, in urma celui mai frumos eveniment din viata unei femei: casatoria. In acest fel, ideea BrosNor a fost cadoul meu din partea Universului, intr-un Craciun magic si minunat.


In anul 2015, prin vara, ne-am hotarat sa ne unim destinele.


Am studiat, am citit,
am exersat si iata-ma
la inceputul lui septembrie,
stiind sa fac aranjamente florale, invitatii de nunta, jurnale pentru mirese,
bilete de multumire. Astfel am descoperit
latura mea creativ-artistica si am inceput sa construiesc...


De ce BrosNor?

"Este atat de multa suferinta in lume", remarca Buddha dupa ce a iesit prima data din palatul lui in care viata era roz. Mi-am propus sa echilibrez lumea in care traim, sa aduc un strop de fericire in sufletele semenilor prin creatiile mele. BrosNor, este un acronim de la "broscuta norocoasa", o testoasa legendara pe numele ei AKUPARA. Cunoscuta si sub denumirea de Testoasa Cosmica, Akupara este o fiinta mitologica, nemuritoare, inteleapta, care sustine pe carapacea ei toate Universurile. In mitologia hindusa, exista credinta ca, lumea se sprijina pe spatele a patru elefanti, care stau pe carapacea unei testoase, care se deplaseaza cu pasi mici, purtand Universul catre evolutie.


Ce aducem nou?

Creatiile noastre sunt realizate din piele naturala, catifea, matase si satin. Pentru ca apreciem natura, adoptam un stil eco-friendly, promovand creatiile upcycling.
Fiecare creatie BrosNor este facuta cu pasiune, fiecare obiect poarta o particula de suflet, fiecare creatie este confectionata MANUAL!
BrosNor isi propune sa minimizeze procesele de automatizare, oferind garantia ca fiecare obiect, indiferent de marime, cantitate sau complexitate e realizat manual.


In ce credem?

Don't be happy. BE YOUR HAPPYNESS!

Este unul dintre mesajele promovate de BrosNor. Fii fericire in viata ta, in acest fel vei reusi sa ii bucuri si pe cei din jur. Credem in frumos, in estetic, in echilibru cromatic si geometric, in perfectiunea Universala. Credem in iubire si pasiune, in imaginatie si traditional, in contraste si in tine. Da, credem in tine, care ne esti client, partener sau colaborator si de aceea, adoptam principiul conform caruia cu totii suntem perfecti intr-un Univers perfect, altminteri lumea nu ar putea functiona.


Cream cu iubire, cu pasiune, iar creatiile noastre au in ele o scanteie de infinit pentru ca sunt unice prin natura si esenta lor. Unele lucruri sunt menite eternitatii iar celelalte sunt soritite efemerului. ACELE lucruri hand-made pe care le realizam, traiesc prin importanta lor, prin puritatea lor, prin grandoarea lor, ETERN.
Creatiile BrosNor sunt intretesute din vise, din visele tale, pe care, maini dibace le trezesc si le transforma cu magia lor. Creatiile BrosNor sunt rupte din ganduri de dorinta si nascute cu iubire si pasiune.

...din suflet, pentru suflet...