Jan 5, 2024, 11:32 AM
Acceptă angajamentul de a te descotorosi de lucrurile vechi si nefolositoare și de a te organiza investind într-o geantă din piele lucrată manual, care combină perfect funcționalitatea cu moda.
Dec 10, 2022, 8:15 AM
Poate că este mai ușor pentru noi astăzi să luăm de bună diversitatea materialelor pe care le avem la dispoziție, dar strămoșii noștri nu și-au permis acest lux. Oamenii din trecut au descoperit modalități de a manipula și prelucra pielea pentru a se potrivi unor utilizări cu adevărat neașteptate. Ce fel de utilizări? Vă invit să aflați din articolul de astăzi:
Oct 7, 2022, 2:19 PM
Există multe utilizări diferite pentru piele, deoarece este un material versatil. Este atât durabilă, cât și la modă și, prin urmare, aplicațiile sale sunt aproape infinite. In articolul de azi mi-am propus sa iti povestesc cate ceva despre intrebuintarile acestui material. Afla asadar care sunt cele 13 ( treisprezece ) utilizări diferite pentru piele!
Sep 16, 2022, 2:28 PM
În acest articol, BrosNor iti prezinta zece - 10 - accesorii din piele naturala, adesea populare in randul femeilor de toate varstele. Daca vrei sa comanzi o creatie aparte, gandita si elaborata dupa dorinta ta cea mai adanca, te asteptam cu cel mai mare drag la Studioul nostru de Creatie unde cele mai indraznete si ascunse vise ale tale, pot deveni REALITATE!
Sep 8, 2022, 11:40 AM
Pielea, deși a fost apreciată pentru caracteristicile sale unice și pentru bunurile de înaltă calitate care au fost produse, a devenit azi doar un material printre multe altele. Pantofii, mănușile, jachetele, gențile și accesoriile din piele produse în masă au devenit disponibile pe scară largă. Meșteșugurile din piele din nefericire acum sunt date uitarii, sufocate de industrializarea masiva. Cererea este atât de mare, cumparatorul nu mai face diferenta dintre pielea falsa si cea autentica, nu il mai intereseaza maiestria, ci doar pretul.
Aug 13, 2022, 3:18 PM
Marochinaria Traditionala de Lux NU ESTE o activitate pe care o faci in timpul liber ca pe un hobby si nici nu se realizeaza cu usurinta! Marochinaria Traditionala de Lux este o meserie, care presupune tehnici variante combinate si aplicate pentru a crea o piesa unica si durabila in timp. Marochinaria Traditionala de Lux NU este un atelier de reparatii si nici o fabrica de genti! Marochinaria Traditionala de Lux este o Arta!
Jun 27, 2022, 1:49 PM
Scopul acestui articol este unul de constientizare. Ceea ce Cristina Gazner - Cristescu creaza in Studioul de Creatie BrosNor, nu poate sa aiba un pret similar cu produsele din mall pentru ca este UNIC si facut INTEGRAL MANUAL! Azi o sa iti spunem care sunt pasii si ce presupune ca investitie crearea unui obiect lucrat manual prin tehnicile Marochinariei Traditionale de Lux, ca sa intelegi ce anume este reflectat in creatiile pe care le gasesti la BrosNor. Te invitam sa lecturezi articolul si sa ne lasi un mesaj in pagina de CONTACT!
Jun 13, 2022, 1:09 AM
Atunci cand lucrezi cu piele naturala, este important sa ai cunostinte minime in acest domeniu, pentru ca alegerea materialului este esentiala in crearea unui accesoriu reusit! De exemplu, nu poti lucra cu piele de caprioara, daca doresti sa creezi o geanta rigida, cu tinuta, sculptata manual, asa cum, nu poti sa creezi un necessair moale si maleabil, daca folosesti toval. Eu am oferit acum o comparatie exagerata, dar cam despre asta este vorba: tipul de piele potrivit, in functie de creatia pe care vrei sa o realizezi! Va invit sa intram in universul fermecat al pielariei si sa aflam cate ceva despre tipurile de piele, provenienta lor si la ce pot fi utilizate. Va previn ca acest articol, este un articol CADOU din Cursul de Marochinarie Traditionala de la Academia BrosNor-Marochinaria Gassner-ilor si merita citit si aprofundat. Daca doriti sa urmati cursurile noastre, va asteptam cu drag! Asadar, sa purcedem!
May 24, 2022, 5:20 PM
Sunt o femeie obisnuita, sunt un om, la fel ca tine. Cu vicii, cu dorinte, cu nemultumiri, cu griji, cu bucurii... Sunt doar Cristina, o femeie pe cat de fascinanta, pe atat de simpla.
May 21, 2022, 5:33 PM
Cand vorbim despre securitate cibernetica vorbim despre atacuri ransomware, vorbim despre virusi, vorbim despre vulnerabitatea datelor si a finantelor, dar, totodata, vorbim despre educatie, prevenire, implementare de solutii eficiente, tehnologie si adaptare. Ziarul Financiar a organizat Conferința "ZF CYBERSECURITY Trends 2022 EXPLOZIA ATACURILOR RANSOMWARE". Ne-am bucurat sa ne aflam prezenti la Summit, in calitate de invitati, alaturi de manageri si experiti in securitatea cibernetica din diverse companii din Romania si am invatat dar ne-am si propus sa aducem in discutie prin acest articol, teme importante care ne-au atras atentia. Pentru aceasta, l-am invitat azi, intr-un interviu, pe specialistul nostru pe partea de IT, Alex Cristescu, IT Project Specialist for Digital Solution la Camera de Comert si Industrie Romana-Germana si IT Manager pentru BrosNor care ne va explica cum funcționează securitatea cibernetica, ne va defini termeni folositi in acest domeniu si ne va oferi informatii utile si cu aplicare imediata, cu privire la prevenirea unui atac de acest tip pentru companii mici si antreprenori la inceput de drum.