Jun 24, 2024, 5:12 PM
Fie că te pregătești pentru o zi la plajă, o plimbare relaxantă prin parc sau o escapadă de weekend, posetele noastre colorate sunt partenerul ideal. Adu vara mai aproape de tine cu aceste creații fermecătoare de la BrosNor și bucură-te de soare, culori vii și energie pozitivă.
May 14, 2024, 7:09 PM
 Indiferent dacă sunteți în căutare de o geantă deosebită sau de accesorii elegante, vă invităm să vă bucurați de experiența de cumpărături la BrosNor și să profitați de opțiunea noastră de plată cu cardul. In plus, incepand din 22 mai, oferim otiuni de plata in rate si puncte STAR BT. Aflati mai multe, raspoind articolul!
Apr 23, 2024, 7:30 AM
BrosNor te invită să te avânți într-o aventură plină de surprize și bucurii de Paște. Hai să te alături Vânătorii de Comori pe care BrosNorel ți-a pregătit-o, din minunata colecție "Felurite și Iubite"!
Apr 10, 2024, 11:25 AM
UP România, cu rețeaua să extinsă de distribuție și expertiză, va juca un rol crucial în promovarea produselor BrosNor în întreaga țară. Debutul acestei colaborări are loc prin lansarea de vouchere volorice puse la dispoziție de către BrosNor pentru clienții UP România și este un pas important în planurile de extindere și diversificare a ambelor branduri.
Jan 5, 2024, 11:32 AM
Acceptă angajamentul de a te descotorosi de lucrurile vechi si nefolositoare și de a te organiza investind într-o geantă din piele lucrată manual, care combină perfect funcționalitatea cu moda.
Dec 10, 2022, 8:15 AM
Poate că este mai ușor pentru noi astăzi să luăm de bună diversitatea materialelor pe care le avem la dispoziție, dar strămoșii noștri nu și-au permis acest lux. Oamenii din trecut au descoperit modalități de a manipula și prelucra pielea pentru a se potrivi unor utilizări cu adevărat neașteptate. Ce fel de utilizări? Vă invit să aflați din articolul de astăzi:
Oct 7, 2022, 2:19 PM
Există multe utilizări diferite pentru piele, deoarece este un material versatil. Este atât durabilă, cât și la modă și, prin urmare, aplicațiile sale sunt aproape infinite. In articolul de azi mi-am propus sa iti povestesc cate ceva despre intrebuintarile acestui material. Afla asadar care sunt cele 13 ( treisprezece ) utilizări diferite pentru piele!
Sep 16, 2022, 2:28 PM
În acest articol, BrosNor iti prezinta zece - 10 - accesorii din piele naturala, adesea populare in randul femeilor de toate varstele. Daca vrei sa comanzi o creatie aparte, gandita si elaborata dupa dorinta ta cea mai adanca, te asteptam cu cel mai mare drag la Studioul nostru de Creatie unde cele mai indraznete si ascunse vise ale tale, pot deveni REALITATE!
Sep 8, 2022, 11:40 AM
Pielea, deși a fost apreciată pentru caracteristicile sale unice și pentru bunurile de înaltă calitate care au fost produse, a devenit azi doar un material printre multe altele. Pantofii, mănușile, jachetele, gențile și accesoriile din piele produse în masă au devenit disponibile pe scară largă. Meșteșugurile din piele din nefericire acum sunt date uitarii, sufocate de industrializarea masiva. Cererea este atât de mare, cumparatorul nu mai face diferenta dintre pielea falsa si cea autentica, nu il mai intereseaza maiestria, ci doar pretul.
Aug 13, 2022, 3:18 PM
Marochinaria Traditionala de Lux NU ESTE o activitate pe care o faci in timpul liber ca pe un hobby si nici nu se realizeaza cu usurinta! Marochinaria Traditionala de Lux este o meserie, care presupune tehnici variante combinate si aplicate pentru a crea o piesa unica si durabila in timp. Marochinaria Traditionala de Lux NU este un atelier de reparatii si nici o fabrica de genti! Marochinaria Traditionala de Lux este o Arta!