Feb 10, 2023, 3:34 PM
Îmi este greu să găsesc motivația pentru a începe să fac exerciții fizice 😪. Tu ce faci pentru a-ți recăpăta motivația? Este despre Motivatie, sau despre altceva de fapt?
Jan 30, 2023, 3:00 PM
Jan 15, 2023, 5:41 AM
Încrederea vine odată cu cunoștințele: Cu cât știi mai multe despre tine, despre profesia ta și despre lucrurile care îți plac sau pe care vrei să le faci, cu atât ești mai încrezător. Atunci când crezi în capacitățile tale și depui efort, poți face mult mai mult și mult mai bine decât crezi. Vrei sa afli cum? Citeste articolul de azi:
Dec 1, 2022, 7:27 AM
Această băutură de culoare auriu strălucitoare se prepară în mod tradițional prin încălzirea laptelui de vacă sau a laptelui vegetal cu turmeric și alte condimente si mirodenii, cum ar fi scorțișoara, piperul și ghimbirul. Este promovată pentru numeroasele sale beneficii pentru sănătate și este adesea folosită ca remediu alternativ pentru a stimula imunitatea și a îndepărta bolile. Iată 10 beneficii bazate pe știință ale laptelui auriu - și o rețetă pentru a vă face propriul lapte auriu:
Nov 24, 2022, 5:37 AM
Orice schimbare incepe cu un nou obicei. Daca vrei sa slabesti, iar de data asta sa te tina, atunci e nevoie sa iti schimbi STLUL DE VIATA si nu doar sa tii o dieta! Fa-ti loc TIE in viata ta! Fa-ti timp si aloca resurse pentru tine, pentru ingrijirea ta personala si pentru sanatatea ta!
Nov 17, 2022, 4:36 AM
Mulți oameni urmează reguli stricte de dietă și numără fiecare calorie, dar tot nu văd rezultate semnificative de pierdere în greutate. Și chiar dacă o fac, aceste kilograme pierdute revin în câteva săptămâni. Trebuie să uiți de mofturi, trucuri și diete care nu funcționează. Pentru o pierdere în greutate durabilă, este recomandat să lucrezi mai întâi cu mintea ta. În acest articol, vreau să îți ofer cinci sfaturi despre cum să lucrezi cu mentalitatea ta și să scazi in greutate, cu succes, pe termen lung. Citește articolul acum!
Nov 10, 2022, 1:51 PM
Există unele alimente considerate atât de hrănitoare încât fac practic orice listă de alimente interzise aprobată. Gândirea în acești termeni poate fi mai utilă pentru atingerea obiectivelor de sănătate. Asadar, iată 11 alimente de bază pentru a vă îmbogăți dieta:
Nov 4, 2022, 7:18 PM
Dacă zilele mai scurte și serile mai întunecate încep să iti afecteze rutina de antrenament, nu esti singura persoana care se simte astfel. Odată cu schimbarea orei si micsorarea zilei, există mai puțină lumină naturală ca niciodată, iar lumina zilei pe care o primim devine din ce în ce mai gri, de aceea, poate fi tentant să iti schimbi sesiunile de antrenament cu sesiuni pe canapea în fața televizorului. În timp ce luarea unei zile libere atunci cand afara ploua nu va avea vreun efect negativ per total, luarea unui concediu intreg poate fi o decizie proasta pentru sanatatea corpului tau. Exercițiile fizice sunt o modalitate cheie de a avea grijă de sănătatea ta mentală și fizică și de a te menține mai fericit în timpul lunilor de iarnă, de aceea, iti prezentam azi cateva idei care sa te ajute in a-ti mentine motivatia atunci cand nu ai chef sa mergi la sala.
Oct 28, 2022, 6:35 PM
Deși cu toții avem tendința de a ne concentra foarte mult pe antrenamente și pe modul în care acestea ne pot ajuta să devenim mai în formă, mai sănătoși și mai puternici - acestea nu sunt singurul factor în atingerea obiectivelor noastre și în construirea unui stil de viață mai sănătos. Citeste articolul din BlogBrosNor de azi si afla cum anume iti poti imbunatati starea de sanatate si poti contribui la mentinerea unei rate metabolice optime.
Oct 21, 2022, 11:40 AM
Aerul rece și uscat al iernii ne testeaza vulnerabilitatile, ne deshidrateaza pielea si genereaza o sumedenie de alte afecțiuni neplăcute. Iată câteva dintre cele mai bune mijloace de apărare pe care le poți folosi pentru a te pregăti pentru vremea rece și pentru a-ti imbunatati imunitatea pentru tot parcursul sezonului.