Sep 30, 2022, 7:09 AM
Black Friday face parte dintr-o serie de sărbători neoficiale care se concentrează pe oportunitățile de cumpărături la ceea ce este considerat începutul sezonului de sărbători. Afla din articolul de azi care este originea acestei zile.
Sep 23, 2022, 8:00 AM
Cromul este esențial pentru capacitatea noastră de a metaboliza carbohidrații, grăsimile și zaharurile. Afla dn acest articol de ce acest element trebuie sa existe in dieta ta OBLIGATORIU, mai ales atunci cand vrei sa scazi in greutate!
Sep 16, 2022, 2:28 PM
În acest articol, BrosNor iti prezinta zece - 10 - accesorii din piele naturala, adesea populare in randul femeilor de toate varstele. Daca vrei sa comanzi o creatie aparte, gandita si elaborata dupa dorinta ta cea mai adanca, te asteptam cu cel mai mare drag la Studioul nostru de Creatie unde cele mai indraznete si ascunse vise ale tale, pot deveni REALITATE!
Sep 8, 2022, 11:40 AM
Pielea, deși a fost apreciată pentru caracteristicile sale unice și pentru bunurile de înaltă calitate care au fost produse, a devenit azi doar un material printre multe altele. Pantofii, mănușile, jachetele, gențile și accesoriile din piele produse în masă au devenit disponibile pe scară largă. Meșteșugurile din piele din nefericire acum sunt date uitarii, sufocate de industrializarea masiva. Cererea este atât de mare, cumparatorul nu mai face diferenta dintre pielea falsa si cea autentica, nu il mai intereseaza maiestria, ci doar pretul.