Apr 23, 2024, 7:30 AM
BrosNor te invită să te avânți într-o aventură plină de surprize și bucurii de Paște. Hai să te alături Vânătorii de Comori pe care BrosNorel ți-a pregătit-o, din minunata colecție "Felurite și Iubite"!
Mar 11, 2024, 1:09 PM
Deși ideea de prietenie este una frumoasă și aspirațională, argumentele împotriva existenței unei prietenii perfecte nu pot fi ignorate. Prietenia este adesea considerată un pilon esențial al vieții umane. Cu toate acestea, ea este doar un mit. Nu exista cu adevarat!
Mar 5, 2024, 7:35 PM
Femeile, cu grația și puterea lor inerentă, poartă în ele o magie unică. Este magia de a hrăni, de a crea și de a da viața. BrosNor, artizanul extraordinar, își țese magia prin creații artizanale care reflectă frumusețea și complexitatea spiritului feminin. Arta BrosNor este o sarbatorire a emancipării. Împreună, femeile și artizanii precum BrosNor contribuie la o lume care apreciază și prețuiește calitățile unice pe care le aduce fiecare individ.
Jan 5, 2024, 11:32 AM
Acceptă angajamentul de a te descotorosi de lucrurile vechi si nefolositoare și de a te organiza investind într-o geantă din piele lucrată manual, care combină perfect funcționalitatea cu moda.
Feb 23, 2023, 1:53 PM
Ma-ntreb acum, ca si atunci ce-anume te-a facut sa vrei sa ma cuprinzi, sa ma seduci sa-mi furi saruturile-mi dulci?
Jan 1, 2023, 1:46 PM
Iubirea o vei afla doar pentru inima ta, imagineaza-ti ca e asa si-asa se va-ntampla!
Nov 4, 2022, 7:18 PM
Dacă zilele mai scurte și serile mai întunecate încep să iti afecteze rutina de antrenament, nu esti singura persoana care se simte astfel. Odată cu schimbarea orei si micsorarea zilei, există mai puțină lumină naturală ca niciodată, iar lumina zilei pe care o primim devine din ce în ce mai gri, de aceea, poate fi tentant să iti schimbi sesiunile de antrenament cu sesiuni pe canapea în fața televizorului. În timp ce luarea unei zile libere atunci cand afara ploua nu va avea vreun efect negativ per total, luarea unui concediu intreg poate fi o decizie proasta pentru sanatatea corpului tau. Exercițiile fizice sunt o modalitate cheie de a avea grijă de sănătatea ta mentală și fizică și de a te menține mai fericit în timpul lunilor de iarnă, de aceea, iti prezentam azi cateva idei care sa te ajute in a-ti mentine motivatia atunci cand nu ai chef sa mergi la sala.
Oct 28, 2022, 6:35 PM
Deși cu toții avem tendința de a ne concentra foarte mult pe antrenamente și pe modul în care acestea ne pot ajuta să devenim mai în formă, mai sănătoși și mai puternici - acestea nu sunt singurul factor în atingerea obiectivelor noastre și în construirea unui stil de viață mai sănătos. Citeste articolul din BlogBrosNor de azi si afla cum anume iti poti imbunatati starea de sanatate si poti contribui la mentinerea unei rate metabolice optime.
Oct 21, 2022, 11:40 AM
Aerul rece și uscat al iernii ne testeaza vulnerabilitatile, ne deshidrateaza pielea si genereaza o sumedenie de alte afecțiuni neplăcute. Iată câteva dintre cele mai bune mijloace de apărare pe care le poți folosi pentru a te pregăti pentru vremea rece și pentru a-ti imbunatati imunitatea pentru tot parcursul sezonului.
Oct 14, 2022, 10:18 AM
Dovleacul este un ingredient gustos pentru supe, deserturi sau feluri principale sau garnituri. Afla cateva retete citind articolul de azi din BrosNor Blog