Apr 23, 2024, 7:30 AM
BrosNor te invită să te avânți într-o aventură plină de surprize și bucurii de Paște. Hai să te alături Vânătorii de Comori pe care BrosNorel ți-a pregătit-o, din minunata colecție "Felurite și Iubite"!
Apr 15, 2024, 5:05 PM
București, România - aprilie 2024 - BrosNor este încântat să anunțe lansarea celei mai recente colecții, "Felurite și Iubite", ce va avea loc în data de 25 aprilie 2024. Această colecție reprezintă o sărbătorire a tot ceea ce înseamnă nou, frumos. Piesele din colecție sunt create ca de obicei, urmând tehnicile Marochinariei Traditonale de Lux, fiecare creație fiind realizată manual cu atenție la detalii și o măiestrie fără egal în Europa actuală!
Apr 10, 2024, 11:25 AM
UP România, cu rețeaua să extinsă de distribuție și expertiză, va juca un rol crucial în promovarea produselor BrosNor în întreaga țară. Debutul acestei colaborări are loc prin lansarea de vouchere volorice puse la dispoziție de către BrosNor pentru clienții UP România și este un pas important în planurile de extindere și diversificare a ambelor branduri.
Apr 5, 2024, 4:52 PM
În lumea fascinantă a pieței de lux din industria marochinariei, BrosNor se remarcă din nou prin lansarea unei colecții cu adevărat deosebite: "Felurite și Iubite". Această colecție aduce în prim plan o gamă diversificată de creații din piele naturală, lucrate manual cu migală și pasiune, reprezentând o sinteză perfectă între tradiție și modernitate.