Mar 5, 2024, 7:35 PM
Femeile, cu grația și puterea lor inerentă, poartă în ele o magie unică. Este magia de a hrăni, de a crea și de a da viața. BrosNor, artizanul extraordinar, își țese magia prin creații artizanale care reflectă frumusețea și complexitatea spiritului feminin. Arta BrosNor este o sarbatorire a emancipării. Împreună, femeile și artizanii precum BrosNor contribuie la o lume care apreciază și prețuiește calitățile unice pe care le aduce fiecare individ.
Feb 23, 2023, 1:53 PM
Ma-ntreb acum, ca si atunci ce-anume te-a facut sa vrei sa ma cuprinzi, sa ma seduci sa-mi furi saruturile-mi dulci?
Jan 1, 2023, 1:46 PM
Iubirea o vei afla doar pentru inima ta, imagineaza-ti ca e asa si-asa se va-ntampla!
Sep 16, 2022, 2:28 PM
În acest articol, BrosNor iti prezinta zece - 10 - accesorii din piele naturala, adesea populare in randul femeilor de toate varstele. Daca vrei sa comanzi o creatie aparte, gandita si elaborata dupa dorinta ta cea mai adanca, te asteptam cu cel mai mare drag la Studioul nostru de Creatie unde cele mai indraznete si ascunse vise ale tale, pot deveni REALITATE!
Aug 6, 2022, 11:25 AM
Augustus - Maiestuos in latina, ne cheama sa fim asemeni Soarelui: semeti, maiestuosi, stralucitori. Acum este momentul cand ne pregatim pentru savurare, cand perceptia se domoleste si simturile se desfata. E momentul de tihna si de placere. August inseamna culegerea rodului. Sa ne bucuram maiestuosi, asadar! 
Jul 8, 2022, 10:28 AM
Pentru a avea un machiaj perfect, indiferent de situatie si ocazie, de anotimp si personalitate, se impun anumite reguli, de baza, care trebuiesc urmate cu strictete pentru a dobandi un rezultat optim in functie de fiecare tip de ten in parte. Afla din articolul de azi, reguli si secrete care te vr ajuta sa iti realizezi un machiaj perfect, profesional!
Jun 20, 2022, 9:35 AM
Azi, sărbătorim ESENȚA noastră ca FII ai Universului, ai Luminii, sărbătorim bucuria vieții, a acceptării, a iertării, a iubirii, a devenirii. Să fim așadar senini, iubitori, înțelepți, deschiși și curați.
Jun 6, 2022, 6:19 AM
Tu cum iti incepi ziua? O cafea aromata? O baie energizanta sau relaxanta? Timp cu animalutele de companie? Oricum ar fi, este momentul tau de tihna si relaxare si merita sa il traiesesti la maxim! Daca nu ai idee cum poti sa iti imbunatatesti diminetile, inspira-te din articolul "ZECE lucruri care îți fac dimineața PERFECTĂ" de la BrosNor Blog.
Jun 1, 2022, 3:26 PM
Din articolul de azi, pe brosnor.com/blog poti "fura" idei despre cum sa iti decorezi locuinta sau sa iti accesorizezi garderoba in nuante tematice. #brosnorblog #blog #mustread #homedesign #interiordesign  #fineliving #housetips #housedesign #houseenergy #fengshui #interiordesign #summercolours #summervibes #goodvibes
May 19, 2022, 11:39 AM
Vrei sa vezi o alta Lume? Vrei sa auzi povesti despre printi si printese? Vrei sa vezi Creatii UNICE, faurite integral manual, intocmai ca in taramurile fermecate unde traiesc zane si spiridusi? Vino in BrosNoria si afla totul despre BrosNor, Marochinaria Traditionala de Lux si Creatia Fabuloasa, chiar de la Cristina, singurul marochiner traditional din Romania si poate chiar din Europa!