Ziua Renunțătorului are loc în a doua vineri din ianuarie. În acest an, aceasta cade pe 13 ianuarie.
Obiceiul de a stabili rezoluții de Anul Nou a început în urmă cu aproximativ 4.000 de ani, la babilonieni. Anual, incepand de atunci, oamenii isi propun niste teluri, pe care sa le indeplineasca in fiecare an, pana la finalul anului.
Ziua Renunțării este rezervată pentru a-i recunoaște pe cei care își stabilesc obiective pentru Noul An și nu reușesc să le atingă.
Cercetările au arătat că oamenii renunță la rezoluțiile lor pentru anul respectiv până în a doua vineri din ianuarie. Până atunci, peste 80% dintre persoane renunță la obiectivele lor de Anul Nou.
Gazner_portret1.jpg
În 2022, am făcut antrenamente în medie, de doua ori pe săptămână, începând cu luna iunie si am tinut dieta, abstinenta alimentara si mi-am schimbat intreg stilul de viata incepand chiar din 2 ianuarie 2022.
Pentru a te motiva ca anul acesta sa NU RENUNTI LA CEEA CE TI-AI PROPUS sa realizezi in 2023, iti voi spune ce am facut eu ca sa reusesc:

DICIPLINA este cheia! Motivatia nu te ajuta atunci cand vrei si nu ai chef, in schimb, construirea unei discipline personale da! Fă-ți antrenamentele, chiar dacă nu vrei. La minim, dacă nu poți face altfel. Fă doar o scurtă plimbare. Dacă nu poți ieși afară din motive personale, plimbă-te doar prin casă, dar mișca-ți picioarele! Motivația vine atunci când rezultatele încep să se vadă și ajută la construirea impulsului, DAR disciplina te face să continui, chiar și atunci când motivația nu este acolo!

Disciplina este mai usor de tinut, daca ai o STRUCTURA bine pregatita pentru a-ti sustine obiectivele:

  • O alarmă setata si denumita dupa obiectivul tau. De exemplu: "Călătorie spre -xxx kg", în acest fel iti amitesti care este telul tau.

  • Pregătirea mesei: fa-o cat mai usor, simplu si de baza, fara multe ingrediente.

  • Eliminarea oricaror gustari!

  • O alarma pentru a-ti aminti sa bei apa!

  • Vitamine!

  • Mers la sala ca si cand ai merge la tratament la medic!

Schimbă-ți RELATIA CU MANCAREA!

MÂNCAREA ESTE ÎN PRIMUL RÂND COMBUSTIBIL! Nu confort, nu o recompensă, nu un tratament. Daca iti e pofta azi, GASESTI SI MAINE TOT ACOLO MANCAREA RESPECTIVA SI NU TREBUIE SA MANANCI TOATA CUTIA, poti sa gusti doar, dar maine! Dacă vreodată mâncarea servește unui scop emoțional sub orice formă, înseamnă că este nevoie de o schimbare de mentalitate & vindecare emoțională care trebuie să se întâmple.

Orice schimbare incepe cu un nou obicei. Daca vrei sa slabesti, iar de data asta sa te tina, atunci e nevoie sa iti schimbi STLUL DE VIATA si nu doar sa tii o dieta! Fa-ti loc TIE in viata ta! Fa-ti timp si aloca resurse pentru tine, pentru ingrijirea ta personala si pentru sanatatea ta!

Sper ca aceste lucruri sa fie de ajutor. Daca ai nevoie de sfaturi, sau ai intrebari sau ai nevoie de ghidare in calatoria ta spre un nou stil de viata, te ajut cu drag! Scrie-mi pe adresa de email chiar acum!