Feb 23, 2023, 1:53 PM
Ma-ntreb acum, ca si atunci ce-anume te-a facut sa vrei sa ma cuprinzi, sa ma seduci sa-mi furi saruturile-mi dulci?
Feb 10, 2023, 3:34 PM
Îmi este greu să găsesc motivația pentru a începe să fac exerciții fizice 😪. Tu ce faci pentru a-ți recăpăta motivația? Este despre Motivatie, sau despre altceva de fapt?
Jan 30, 2023, 3:00 PM
Jan 15, 2023, 5:41 AM
Încrederea vine odată cu cunoștințele: Cu cât știi mai multe despre tine, despre profesia ta și despre lucrurile care îți plac sau pe care vrei să le faci, cu atât ești mai încrezător. Atunci când crezi în capacitățile tale și depui efort, poți face mult mai mult și mult mai bine decât crezi. Vrei sa afli cum? Citeste articolul de azi:
Jan 1, 2023, 1:46 PM
Iubirea o vei afla doar pentru inima ta, imagineaza-ti ca e asa si-asa se va-ntampla!
Dec 20, 2022, 11:58 AM
Atunci când viața îți dă lămâi, fă o limonadă!
Dec 10, 2022, 8:15 AM
Poate că este mai ușor pentru noi astăzi să luăm de bună diversitatea materialelor pe care le avem la dispoziție, dar strămoșii noștri nu și-au permis acest lux. Oamenii din trecut au descoperit modalități de a manipula și prelucra pielea pentru a se potrivi unor utilizări cu adevărat neașteptate. Ce fel de utilizări? Vă invit să aflați din articolul de astăzi:
Dec 1, 2022, 7:27 AM
Această băutură de culoare auriu strălucitoare se prepară în mod tradițional prin încălzirea laptelui de vacă sau a laptelui vegetal cu turmeric și alte condimente si mirodenii, cum ar fi scorțișoara, piperul și ghimbirul. Este promovată pentru numeroasele sale beneficii pentru sănătate și este adesea folosită ca remediu alternativ pentru a stimula imunitatea și a îndepărta bolile. Iată 10 beneficii bazate pe știință ale laptelui auriu - și o rețetă pentru a vă face propriul lapte auriu:
Nov 24, 2022, 5:37 AM
Orice schimbare incepe cu un nou obicei. Daca vrei sa slabesti, iar de data asta sa te tina, atunci e nevoie sa iti schimbi STLUL DE VIATA si nu doar sa tii o dieta! Fa-ti loc TIE in viata ta! Fa-ti timp si aloca resurse pentru tine, pentru ingrijirea ta personala si pentru sanatatea ta!
Nov 17, 2022, 4:36 AM
Mulți oameni urmează reguli stricte de dietă și numără fiecare calorie, dar tot nu văd rezultate semnificative de pierdere în greutate. Și chiar dacă o fac, aceste kilograme pierdute revin în câteva săptămâni. Trebuie să uiți de mofturi, trucuri și diete care nu funcționează. Pentru o pierdere în greutate durabilă, este recomandat să lucrezi mai întâi cu mintea ta. În acest articol, vreau să îți ofer cinci sfaturi despre cum să lucrezi cu mentalitatea ta și să scazi in greutate, cu succes, pe termen lung. Citește articolul acum!