Nov 24, 2022, 5:37 AM
Orice schimbare incepe cu un nou obicei. Daca vrei sa slabesti, iar de data asta sa te tina, atunci e nevoie sa iti schimbi STLUL DE VIATA si nu doar sa tii o dieta! Fa-ti loc TIE in viata ta! Fa-ti timp si aloca resurse pentru tine, pentru ingrijirea ta personala si pentru sanatatea ta!
Nov 17, 2022, 4:36 AM
Mulți oameni urmează reguli stricte de dietă și numără fiecare calorie, dar tot nu văd rezultate semnificative de pierdere în greutate. Și chiar dacă o fac, aceste kilograme pierdute revin în câteva săptămâni. Trebuie să uiți de mofturi, trucuri și diete care nu funcționează. Pentru o pierdere în greutate durabilă, este recomandat să lucrezi mai întâi cu mintea ta. În acest articol, vreau să îți ofer cinci sfaturi despre cum să lucrezi cu mentalitatea ta și să scazi in greutate, cu succes, pe termen lung. Citește articolul acum!
Nov 10, 2022, 1:51 PM
Există unele alimente considerate atât de hrănitoare încât fac practic orice listă de alimente interzise aprobată. Gândirea în acești termeni poate fi mai utilă pentru atingerea obiectivelor de sănătate. Asadar, iată 11 alimente de bază pentru a vă îmbogăți dieta:
Nov 4, 2022, 7:18 PM
Dacă zilele mai scurte și serile mai întunecate încep să iti afecteze rutina de antrenament, nu esti singura persoana care se simte astfel. Odată cu schimbarea orei si micsorarea zilei, există mai puțină lumină naturală ca niciodată, iar lumina zilei pe care o primim devine din ce în ce mai gri, de aceea, poate fi tentant să iti schimbi sesiunile de antrenament cu sesiuni pe canapea în fața televizorului. În timp ce luarea unei zile libere atunci cand afara ploua nu va avea vreun efect negativ per total, luarea unui concediu intreg poate fi o decizie proasta pentru sanatatea corpului tau. Exercițiile fizice sunt o modalitate cheie de a avea grijă de sănătatea ta mentală și fizică și de a te menține mai fericit în timpul lunilor de iarnă, de aceea, iti prezentam azi cateva idei care sa te ajute in a-ti mentine motivatia atunci cand nu ai chef sa mergi la sala.