Jun 24, 2024, 5:12 PM
Fie că te pregătești pentru o zi la plajă, o plimbare relaxantă prin parc sau o escapadă de weekend, posetele noastre colorate sunt partenerul ideal. Adu vara mai aproape de tine cu aceste creații fermecătoare de la BrosNor și bucură-te de soare, culori vii și energie pozitivă.
May 14, 2024, 7:09 PM
 Indiferent dacă sunteți în căutare de o geantă deosebită sau de accesorii elegante, vă invităm să vă bucurați de experiența de cumpărături la BrosNor și să profitați de opțiunea noastră de plată cu cardul. In plus, incepand din 22 mai, oferim otiuni de plata in rate si puncte STAR BT. Aflati mai multe, raspoind articolul!
Apr 23, 2024, 7:30 AM
BrosNor te invită să te avânți într-o aventură plină de surprize și bucurii de Paște. Hai să te alături Vânătorii de Comori pe care BrosNorel ți-a pregătit-o, din minunata colecție "Felurite și Iubite"!
Apr 15, 2024, 5:05 PM
București, România - aprilie 2024 - BrosNor este încântat să anunțe lansarea celei mai recente colecții, "Felurite și Iubite", ce va avea loc în data de 25 aprilie 2024. Această colecție reprezintă o sărbătorire a tot ceea ce înseamnă nou, frumos. Piesele din colecție sunt create ca de obicei, urmând tehnicile Marochinariei Traditonale de Lux, fiecare creație fiind realizată manual cu atenție la detalii și o măiestrie fără egal în Europa actuală!
Apr 10, 2024, 11:25 AM
UP România, cu rețeaua să extinsă de distribuție și expertiză, va juca un rol crucial în promovarea produselor BrosNor în întreaga țară. Debutul acestei colaborări are loc prin lansarea de vouchere volorice puse la dispoziție de către BrosNor pentru clienții UP România și este un pas important în planurile de extindere și diversificare a ambelor branduri.
Apr 5, 2024, 4:52 PM
În lumea fascinantă a pieței de lux din industria marochinariei, BrosNor se remarcă din nou prin lansarea unei colecții cu adevărat deosebite: "Felurite și Iubite". Această colecție aduce în prim plan o gamă diversificată de creații din piele naturală, lucrate manual cu migală și pasiune, reprezentând o sinteză perfectă între tradiție și modernitate.
Mar 28, 2024, 9:38 AM
Mar 27, 2024, 10:07 AM
Misiunea Economică și Comercială a Francofoniei MissionECOF în Romania se desfasoara in perioada 27 martie - 29 martie 2024 la Palatul Parlamentului. 
Mar 11, 2024, 1:09 PM
Deși ideea de prietenie este una frumoasă și aspirațională, argumentele împotriva existenței unei prietenii perfecte nu pot fi ignorate. Prietenia este adesea considerată un pilon esențial al vieții umane. Cu toate acestea, ea este doar un mit. Nu exista cu adevarat!
Mar 5, 2024, 7:35 PM
Femeile, cu grația și puterea lor inerentă, poartă în ele o magie unică. Este magia de a hrăni, de a crea și de a da viața. BrosNor, artizanul extraordinar, își țese magia prin creații artizanale care reflectă frumusețea și complexitatea spiritului feminin. Arta BrosNor este o sarbatorire a emancipării. Împreună, femeile și artizanii precum BrosNor contribuie la o lume care apreciază și prețuiește calitățile unice pe care le aduce fiecare individ.