Apr 28, 2022, 11:11 PM
Ziua Internațională a Muncii este sarbatorita in aproape toate tarile Europene. În România această zi a fost sărbătorită pentru prima dată de către mișcarea socialistă în 1890. In prezent, oamenii se bucură de aceasta zi, sărbătorind-o în aer liber, la iarbă verde, la mare ori la munte.
Apr 18, 2022, 1:13 PM
In aceasta perioada, oamenii  petrec timp cu natura, meditand, bucurandu-se de primele flori inflorite si de cantecul pasarilor, de caldura Soarelui si de natura care prinde viata. Asta inseamna de fapt aceasta Sarbatoare: transformare, generozitate, bucurie si recunostinta! Sa avem Sarbatori Magice si multa Iubire si Recunostinta in Case, Suflete si Viata!
Apr 13, 2022, 10:55 AM
Floriile si Sarbatorile Pascale sunt unele dintre primele sărbători ale Primăverii: soare, culori pastelate, flori, cantec de pasarele, zile mai lungi. Asa cum Natura isi schimba straiele si primeste vesminte innointe, tot asa este firesc sa faci si tu pentru tine si casa ta! Este momentul cand fiecare animal isi contruieste cuibul sau si-l curata dupa perioada de iernat, prin urmare nici omul nu ramane mai prejos! Ti-am pregatit azi, 15 SFATURI PENTRU CURĂȚENIA DE PRIMAVARA ca sa reusesti sa iti organizezi activitatile cu mai multa usurinta. Citeste articolul si bucura-te de Primavara cu o curatenie usor de ralizat si o casa primitoare in ajun de Sarbatori!
Apr 7, 2022, 2:14 PM
Florile sunt una dintre cele mai frumoase binecuvantari din natura, unul dintre cele mai frumoase lucruri din lume care fac viata tuturor mai vesela in multe feluri. Umple-ti casa cu flori pentru a-ti mentine mintea distrasa de la stresul de zi cu zi al vietii. Cand viata devine grea, este greu sa vezi lumina in intuneric, deci, a avea o mentalitate pozitiva este foarte necesar pentru a te simti mai bine. Florile proaspete pot avea un impact mare asupra bunastarii tale si te pot ajuta sa-ti gasesti linistea sufleteasca. Rolul florilor in viata noastra poate fi descoperit si in texte esoterice, in basme populare si mituri antice. Potrivit cercetarilor, florile au un efect vindecator asupra oamenilor care le primesc cadou si care le pastreaza in casele lor. Frumusetea lor naturala si parfumul fermecator ne incanta cu siguranta si ne fac viata mult mai frumoasa!