Din articolul de azi, pe brosnor.com/blog poti "fura" idei despre cum sa iti decorezi locuinta sau sa iti accesorizezi garderoba in nuante tematice de vara.

#brosnorblog #blog #mustread #homedesign #interiordesign #fineliving #housetips #housedesign #houseenergy #fengshui #interiordesign #summercolours #summervibes #goodvibes

separator4.png

 

Nuantele vii, colorate si luminoase sunt atat de frumoase in aceasta perioada a anului, incat parca am vrea sa luam cu noi acasa tot acest decor din jurul nostru! Dar stii care e partea magica? Poti sa faci asta!

pasari_exotice.jpg
Culorile verii sunt luminoase, vibrante, solare si creaza o armonie extraordinara! Daca primavara inseamna pastel si iarna inseamna puritate si eleganta glaciala, daca toamna inseamna ambianta intima si vibratii calde, cu sigurata ca vara aduce cu sine Solar, Lumina, stralucire si mai ales nuante exotice si pline de veselie!
ornament_grafic.png

Pentru a primi si mai bine vara in viata ta, abordeaza tonuri de la verdele crud si verdele vibrant al frunzelor si al ierbii din mai-iunie, pana la rosul puternic si auriul solar al petalelor de flori si al razelor de Soare din iulie si august. Aceste nuante le poti combina atat pentru accesorii din piele naturala, cat si pentru mici piese de mobilier care sa iti infrumuseteze locuinta. De asemenea, bijuterii, costume, accesorii de plaja, pot cu succes sa foloseasca o combinatie cromatica intre rosu, auriu si verde, in completa armonie cu natura si cu anotimpul cald.

152811-15000845.jpg

Daca vrei nuante exotice, foloseste bronzul, fucsia, turcoaz-ul care iti vor aminti de plajele cu apa limpede, de pasarile cu penaj vibrant si de pielea sarutata de soare.

Lejeria ta de pat poate fi aleasa si ea, in functie de anotimp, iar vara este ideala pentru a te hotari sa incerci o garnitura de pat din satin auriu cu accente de verde sau rosu, sau o lenjerie de pat fucsia cu turcoaz.

Poate ca vrei sa renovezi in aceasta vara. Daca e asa si iubesti vara, ce ar fi daca o camera din locuita ar capata accente de vara. Sau, daca fiecare camera ar primi cate un anotimp? Pentru tapet ar fi ideal sa alegi flori, sau simplu, un tapet elegant cu irizatii gentile de auriu, abia vizibile. Draperiile si perdelele le poti asorta cu mocheta sau covoarele si tapiseria de pe scaune, de asemenea, in culori care sa iti aminteasca de vara: turcoaz, auriu, rosu, roz, verde.... Aceste nuante vor filtra lumina delicat si vor conferi un aer primitor si totodata elegant camerei din locuinta ta!

rBVaGFVIXeyANv8PAAKYUtWxouU219.jpg

Decorul acesta este complet odata ce te ocupi si de accesorii decorative: perne, prosoape, lumanari, couvert-uri, pleduri, cutii si vaze, etc. Totul armonizat cu nuantele fiecarei incaperi. Astel, vei crea o adevarata oaza de relaxare!

Adori sa te plimbi pe malul marii si sa aduni scoici si adori nisipul fin si apa de clestar? Ei bine, foloseste acestea toate pentru a-ti decora apartamentul! Creaza un perete cu un tapet cu o fotografie cu marea, cu pescarusii, foloseste sunete de valuri pentru relaxare, decoreaza-ti peretii cu accesorii marine precum plase cu scoici si melci, decoreaza-ti camerele cu lumanari parfumate care amintesc de aerul marin, pune un acvariu intr-o camera si cativa pestisori sau testoase, creaza un colt cu o fantana cu nisip si foloseste sunete de pescarusi care sa iti completeze mediul ambiant.

bathroom-plants-lush.jpg

Poti sa ii cooptezi pe toti membrii familiei sa te ajute cu procurarea acestor accesorii si decorarea casei, iar astfel, totul va purta o amprenta aparte, transformandu-se in amintiri cu cei dragi!

 

separator3.png
Asadar, de la garderoba, la casa si la accesorii, poti pastra vara in casa si in viata ta, oricat de mult! Important este sa iti lasi libera imaginatia si sa ai hotarare in orice ai dori sa intreprinzi. Daca ai nevoie de inspiratie, oricand suntem aici pentru tine!