Am ajuns la prietenii si profesionistii de la clinica medicala ON Prestige Aesthetics intr-o dimineata ploiasa de toamna. Stiam ca va urma o interventie care imi va imbunatati chipul, realizata de catre un medic cu experienta in astfel de tehnici inovatoare.
Am mers increzatoare si plina de speranta, insa nu ma gandeam ca rezultatele vor fi evidente imediat.

Inainte si dupa

Inainte si Dupa

  • Clinica ON Prestige Aesthetics

    Clinica ON Prestige Aesthetics

  • Asteptand sa isi faca anestezia efectul

    Asteptand sa isi faca anestezia efectul

  • Eu inainte de interventie

    Eu inainte de interventie

  • slide
  • slide
  • Imediat dupa interventie

    Imediat dupa interventie


Doamna Director Noemia Gabriela Rotaru, alaturi de persoana responsabila cu dispozitivile medicale folosite pentru indreptarea defectelor pe care le aveam si nu in ultimul rand domnul doctor Ovidiu Fiti m-au intampinat cu prietenie si caldura, mi-au explicat d'al cappo al fine in ce consta interventia ce urma sa imi fie facuta si m-au asigurat ca rezultatul final va fi pe masura asteptarilor mele.
Mi-a fost aplicata anestezia locala, am asteptat in calm si relxare sa treaca timpii pentru ca efectul anesteziei sa fie complet si am fost invitata in cabinet.
Tehnica de care am beneficiat este o tehnica sigura, inovatoare, care presupune introducerea unor fire bioresorbabile in tesut pentru a ajuta musculatura sa se repozitioneze.
 

A doua zi dupa interventie

A doua zi dupa interventie


In acest fel, beneficiarul care a optat pentru un astfel de tratament evita anesteziile generale, timpii de asteptare in vindecarea interventiilor invazive si nu exista cicatrici, iar rezultatul este IMEDIAT!
Asadar in acest fel se poate realiza un lifting facial in doar cateva ore ( procedura in sine are o durata mai scurta, insa adaugam timpul de asteptare in care anestezicul isi face efectul si perioada de dupa intervente de cca 20 de minute - credeti-ma ca efectele va uimesc si aveti nevoie de putin timp sa va reveniti ), fara cicatrici si durere.
Desigur, tehnica nu ar putea fi un succes daca nu ar fi realizata cu maiestrie, pricepere si precizie de un medic specialist, care sa cunoasca foarte bine grupele de muschi si felul in care acestia reactioneaza atunci cand se mica, de aceea tin sa amintesc inca o data importanta ca procedura sa fie efectuata de catre un doctor cu experienta si stapan pe acest tip de interventie.
Personal il recomand cu tot dragul si toata increderea pe medicul Ovidiu Fiti care s-a deplasat special la Bucuresti pentru a face aceasta interventie! Mii de multumiri stimate domn doctor!!!


  • 7 zile de la interventie

    7 zile de la interventie

  • 7 zile de la interventie

    7 zile de la interventie

Cu siguranta ca ma asteptam sa observ o oarecare schimbare, dar fusesem atentionata ca efectul definitiv il voi putea observa peste o perioada mai lunga de timp, nu imediat dupa procedura.
Interventia nu este dureroasa si pe perioada procedurii esti perfect costient, medicul comunica cu tine si atmosfera este una relaxata si degajata.
Am trait insa un moment atat de emotionant, o bucurie atat de mare, incat cu greu as putea sa o redau prin cuvinte.
 

La finalul procedurii mi-a fost adusa o oglinda si am fost intrebata daca observ vreo schimbare. Am aruncat un ochi in oglinda, dar in acelasi timp mi-am atins obrazul drept cu mana si atunci am izbucnit in plans. De bucurie!!! Pentru ca in urma accidentului pe care l-am suferit in 1999, medicii au facut minunea de a-mi recrea partea dreapta a chipului aproape de la zero tesut tegumetar, dar cu timpul au aparut unele asimetrii si denivelari in pometele drept si in arcada - factorii fiind varsta, reducerea elasticitatii pielii si a muschilor etc -.
Imaginati-va ca traiti aproape douazeci de ani cu denivelari pe obrazul drept si intr-o zi, prin minune, cand va atingeti fata o simtiti asa cum era inainte de a deveni asimetrica.
Acela a fost momentul de extaz pe care l-am trait la intensitate maxima. Abia dupa aceea m-am privit in oglinda, dupa ce am reusit sa ma opresc din plans.
Experienta pe care am trait-o la ON Prestige Aestethics a fost una de vis, recapatandu-mi chipul pe care il aveam la 20 de ani in doar cateva ore.
Dureri dupa procedura nu exista, iar recomandarile nu sunt eu cea in masura sa le amintesc aici. Important este faptul ca am fost apta de a iesi in lume chiar de a doua zi, cu un chip luminos si refacut, iar efectele nu intarzie sa apara inca. Firele bio-resorbabile lucreaza in timp dupa cum am specificat.

Multumesc cu toata fiinta mea intregii echipe de la On Prestige Aestethics pentru ca mi-au redat chipul dupa care tanjesc de 20 de ani!!!

Pentru ca vreau ca aceia dintre voi care va doriti o astfel de interventie sa beneficiati de informatii corecte si nu doresc sa denaturez in vreun fel aceste informatii, va recomand cu drag, ca orice intrebare ati avea despre tratamentul acesta sa o adresati chiar clinicii.
De asemenea profit de ocazie pentru a va instiinta ca daca sunteti membru BrosNor Club, beneficiati de o reducere de 20% la procedurile oferite de On Prestige Aestethics, tot ce trebuie sa faceti este sa ma anuntati inainte de intentia voastra.