De ce azi iti trimit gandul saptamanii la ceas de seara? Pentru ca este un gand special, unic, senzual. Iti seamana... Cum? Tu nu esti asa?

 

7a2b54fecf69e07b9322dbb0c452ad65.jpg

Spune-mi, ce anume te face sa simti cum tasneste puterea prin fiecare artera? Ce anume te ajuta sa simti cum sangele pulseaza din baza coloanei pana in crestet si inapoi in varful degetelor mari de la picioare?

download_2.jpg

Nu stiai? Nu stii ce este acea senzatie pe care o simti cand te simti bine cu tine si toata lumea e a ta?

images_1.jpg

Ei bine, este energia primara, acel nimb din care ai venit pe lume, acea poveste din care s-a intamplat, planificat sau nu, sa apari in Universul asta in cadrul acestor coordonate. Daaaaa! Este energia sexuala.

tumblr_nj8u8lpIly1u7de23o1_500.jpg

Iti place sa simti ca atragi privirile, iti place sa simti cum ademenesti...sau poate adori sa ataci, sa devorezi, sa sfasii, sa consumi...

1edf85738fecc945e34dacab924f605d.jpg

Ti-ai analizat vreodata latura ta sexuala cu adevarat? Fara ascunzisuri ? Doar tu cu tine?

Ce iti place?

il_570xN.682723464_exgl.jpg

O privire...

O melodie cu subtext...

Un cuvant... O atingere...

O mangaiere...

Un cuvant...

c05c509ead49629bcf65c95e83bb9757.jpg

De ce ultimul este cuvantul cand doar "la inceput fost-a cuvantul"?

Vezi tu...Sexul...atractia...puterea sexuala...dorinta...chimia...feromonii...nu au legatura cu limbajul obisnuit...

Nu, asta nu inseamna ca suntem niste animale!!! Desi...ador oarecum latura salbatica intr-un cuplu...dar nu despre asta vorbim!!!

bampw-black-and-white-earrings-fashion-girl-Favim.com-319156.jpg

Cuvantul in intalnirea ta erotica este neesential. Importanta cea mare o are limbajul trupului...cum privesti...cum respiri...cum comunici cu ajutorul celorlalte simturi....

Vrei...jinduiesti...

Ai simtit vreodata dorinta? Aceea care te arde, te mistuie, te dogoara ca o zi torida de vara?

Ai trecut prin sexul acela eliberator din care ai iesit invingator ca dupa o lupta dintre romani si barbari?

Nu? Incearca-l! Salveaza-te de frustrari si elinereaza-te de energiile stagnante si vibratiile joase!

Dar experienta sexuala senzuala? Cum e? Cum e sa pandesti, sa concentrezi toata energia si toate gandurile intr-un singur punct pana cand persoana dorita face ea primul pas...Oare cine a facut pasul initial?

download_1.jpg

Joaca...cum iti place? Te joci? Arunci un gest si astepti raspunsul... te incita...te excita...

Soaptele... fosnetul... un parfum... o adiere... o suflare... un oftat usor... un gest subtil prin par...

Joaca...Ah! Cat e de frumoasa!

De altfel, fiecare parte isi are frumusetea ei si o vei afla in functie de varsta... In functie de evolutia ta generala vei face anumite alegeri care te vor ajuta sa te descoperi si sa descoperi experiente nebanuite, unice si efervescente...

6333374343_00822b3709_b.jpg

Nu amana placerea! O intarzii deliberat, da, asta este in regula. Dar nu o amana de pe o zi pe alta doar pentru ca nu ai timp sau nu ai chef sau nu ai cu cine sau unde, sau mai stiu eu ce orice alte scuze.

bampw-beauty-black-and-write-cute-fashion-Favim.com-449829.jpg

Placerea e menita sa o fie traita si experimentata. Gustata, savurata, invatata. Bucura-te de ea, primeste-o cu bratele deschise ca sa afli libertatea fiintei tale si frumusetea fiecarei celule a trupului tau. Energiile degajate in clipa cand ajungi la eliberare sunt fantastice!!! Crezi ca merita sa le amani? Ce motiv ai sa iti refuzi aceasta bucurie?

a488a2965da0e5c23c90cd39c7b89bedf8fff3b9_1361995991_crop_3x2.jpg

Te intriga ca ti-am scris toate acestea, asa-i? Daca eu nu iti spun asta pentru ca "nu se cade", nici altcineva nu ti-o va spune... De ce? Nimic din tot ce este natural, firesc, nu este si nu ar trebui sa fie tabu in Universul asta. Placerea si sexualitatea sunt teme de discutie normale, pentru oameni maturi. Daca ai rosit, e bine, ai un suflet ingenuu. Daca te-ai infuriat imi pare nespus de rau dar nu eu sunt cea care trebuie sa rezolve niste treburi in propriul boudoir... Daca te incita, e normal. Daca in urma acestui articol alegi sa nu mai revii la acest blog sau la mine cea care iti scriu, asta e un lucru benefic pentru ambele parti; de obicei e bine sa colaboram cu persoane care vibreaza in aceleasi note cu noi si nu disonant...

44f2c82c0f70f120564e61b9ff5b91cc.jpg

Sexualitatea inseamna mai mult decat iti imaginezi la modul vulgar. Inseamna geniu, talent, putere, sentiment, forta. Forta de a strabate o existenta intreaga cu o vointa intacta, de fier, nealterabila, imuabila si o coloana vertebrala integra. Inseamna energie si magie.

download.jpg

Sexualitatea e ca un izvor din care te adapi necontenit pentru a regasi creativitatea si a te putea redarui lumii inconjuratoare.

gallery-1452776028-movies-robin-hood-prince-of-thieves-alan-rickman.jpg

Marii maestrii ai timpurilor au fost persoane extrem de carismatice. Da, carisma provine din dozarea sexualitatii pure. Muzicieni, pictori, poeti, scriitori, actori...

2-2evfjy.jpg

Poti fi un pion in harta imensa a Universurilor sau poti fi o regina pe tabla de sah... depinde de tine ce alegi... Stii regulile de baza in sah, nu? Pionii cad primii... Reginele sunt singurele care pot merge in orice directie vor...

monica_bellucci_hot_wallpapers.jpg

Am ales aceste doua extreme drept comparatie... Tu in care dintre ele te vezi citind randurile mele?

Somn usor si vise de matase!

O saptamana plina de tot ce iti doresti sa fie!