Dragul meu Bărbat Iubit,

Aceasta este o scrisoare către Tine. Sunt cuvinte pentru sufletul tău care este treaz și pasional. Citește-le BINE și GÂNDEȘTE-TE FOARTE BINE ce ALEGERI vrei să faci. Poate comfortul și ideea de fidelitate sau cumințenie sau dorința de a avea totul la punct atunci când ai nevoie te încântă, însă oare SUFLETUL TĂU NU MERITĂ MAI MULT decât cămăși călcate, mâncare gătită și ordine în casă?

Sincer, dacă preferi o viață normală, stai cu o femeie normală. Daca vrei o viață domestică stai cu o femeie domesticită.

Dacă vrei doar să-ți afunzi degetele în apele curgatoare ale zeiței Shakti, stai cu femeia domestică, care nu a plonjat în sălbăticia oceanului sacru al feminității!!!

Vei căuta însă veșnic CEVA, niciodată nu îți va fi suficient ceea ce ai, pentru că TU, ca un bărbat trezit care ești, ai nevoie de o FEMEIE, nu de o oglindă a feminității. Pentru ceea ce ai acum nevoie, îți poți angaja o menajeră, dar pentru ce tânjește sufletul tău nu poți angaja pe nimeni!

Dacă alegi să iubești o femeie trezită, e nevoie să înțelegi că intri într-un teritoriu nou, profund și provocator. Așa cum TU esti TREAZ, atât sexual cât și spiritual și sufletește, așa este și EA!

Oare ce vei alege? Femeia trezită sau femeia normală?

Este confortabil să accepți alături o femeie care nu și-a activat puterea interioară sacră, știu, pentru că ea habar nu are pe ce "butoane" să apese, pe ea o poți pune la punct cum și cand ai tu chef. La fel ca pe un animal domestic. Femeia domestică nu te provoacă, nu te forțează sa devii Sinele tău cel mai înalt.

Ea doar își îndeplinește rolul său casnic și atât! E fericită că stai lângă ea. Ea nu este interesată să trezească părțile uitate și amorțite ale Spiritului tău care tânjește să-ți amintească de faptul că viața înseamnă mult mai mult decât ce se vede! Femeia asta când va privi în ochii tăi obosiți nu îți va trimite fulgerul Adevărului prin corp, zdruncinându-te și trezind dorința de mult uitată pentru dragostea adevărată din tine. O femeie netrezită îți poate oferi cel mult satisfacția ego-ului și pe cea trupească.

Ea merge tăcută lângă tine și te face poate să te simți dorit și responsabil ca și când acesta ar fi singurul tău scop în existența asta!

Dacă asta este suficient pentru tine atunci rămâi lângă ea. Fie că o iubești sau nu, rămâi langă ea, fidel sau nu, ai grijă să îi arăți măcar recunoștință pentru darul prezenței ei. Mai ales dacă nu o iubești. Măcar arată-i recunoștință și respect. Atâta lucru merită și ea, chiar dacă poate nu e pe cât de blândă si neamenințătoare pe cât ai dori tu să fie!

Ce înseamnă să îți asumi iubirea pentru o Femeie Trezită?

Dacă femeia simplă îți pare că nu este suficientă pentru tine și dacă tânjești după celălalt tip de femeie, cea sălbatică, atunci fii conștient că ești un Bărbat Trezit!

Fii conștient că faci o alegere serioasă, cu consecințe karmice. Fie că o alegi pentru o viață sau doar pentru o poveste, dacă alegi să pătrunzi în aura și corpul unei femei al cărui foc spiritual explodează, înseamnă că accepți că ai nevoie de un anumit nivel de pericol și de risc ca să crești! Exact! Alături de o FEMEIE trezită poți să evoluezi!

O dată ce începi să iubești o astfel de femeie, trebuie să accepți responsabilitatea totală pentru schimbările de viață care vor decurge de aici.

Viața ta nu va mai fi confortabilă. Viața ta nu îți va permite să stai blocat în rutină și în tipare vechi. Viața ta te va conduce înspre o aromă nouă. Vei fi aprins de prezența feminității sălbatice care va începe să trimită șocuri electrice de lumină spirituală în toate chakrele tale, acordându-te cu chemarea Divinului.

Intimitatea cu o femeie trezită înseamnă curajul de a pași în necunoscut, dar îți va aduce recompense dincolo de înțelegerea minții, te va duce în lumi nedescoperite, pline de mister și magie, te va conduce, amețit de iubire, în pădurile sălbatice ale extazului senzual.

O legătură cu o astfel de Femeie îți va arăta cerurile sacre pline de stele, astfel încât vei începe să te întrebi dacă trăiești pe aceeași planetă pe care te-ai nascut.

Această experiență te va deschide atât de mult, încât inima ta neînfricată și pasională se va umple în exaltare și armonie.

Vei simți cum vrei să o penetrezi la fiecare nivel, astfel încât esența ta masculină să consume și să penetreze întreaga lume, iluminând Universul cu devotamentul dragostei din inima ta.

ACEASTĂ Femeie Te va vedea cum nu ai fost vazut vreodată, va avea încredere COMPLETĂ și TOTALĂ în tine, te va aprecia, va aprecia eforturile tale de a o face fericită, va valoriza tot ce faci și tot ce ești, nu va fugi de întunericul tău, pentru că întunericul nu o sperie, nu va fi nici posesivă și nici geloasă, pentru că știe că acestea nu își au locul în iubire, te va îmbrățișa, te va săruta, te va mângâia și te va iubi pentru a te reda vieții! Va spune cuvinte pe care Sufletul tău le înțelege, nu te va pedepsi pentru greșelile tale.

Ei bine, da! Este într-adevăr o alegere cu riscuri.

Este un risc incredibil sa iubești o femeie trezită, pentru că dintr-o dată nu va mai fi loc ca să te ascunzi. Ea vede tot, de aceea te poate iubi cu o profunzime și o prezență după care inima și corpul tău au tânjit atât de mult și atât de profund, încât te vei întreba dacă ai fost în viață, în tot timpul în care ai fost departe de ea. A iubi o femeie în felul acesta este o alegere: alegerea de a trăi cu sufletul în flăcări.

Viața ta nu va mai fi la fel din momentul în care ai invitat energia ei înăuntrul tău.

Așadar, alege: asumă-ți acest risc sau pășește înapoi, stai cu o femeie normală și acceptă o viață confortabilă... Doar asigură-te ca atunci când alegi ultima variantă, să nu-ți petreci restul vieții uitându-te mereu peste umăr, tânjind să mai simți încă o dată misterul feminin care acum a dispărut, pentru că EA va fi deja plecată, întorcându-se în raiul din care a venit!!!

Cu neclintită și eternă devoțiune,

a ta Iubită...

FaceApp_1584279768484-01.jpeg