Crezi ca trebuie sa existe o ocazie speciala  pentru a te aranja? Crezi ca  e necesar sa existe  un loc anume ca sa pleci de  acasa pentru a purta pantofii aia superbi si rochia de seara? Crezi ca  daca  nu ai la ce eveniment sa mergi este inutil sa iti cumperi o poseta frumoasa sau un parfum preferat? De ce nu te coafezi, nu te machezi si nu porti cele mai elegante haine chiar aici, la tine acasa? De ce nu faci din fiecare zi un
EVENIMENT SPECIAL, doar pentru tine si cei dragi?!
Fa curat, aeriseste, parfumeaza incaperile. Gateste feluri sofisticate pe care ai visat  mereu sa inveti sa le gatesti. Decoreaza sufrageria si pune masa intocmai ca la un restaurant de lux. Realizeaza platouri apetisante, pune o muzica in surdina, pregateste-te ca si cand ar fi Sarbatoare si
SARBATORESTE!
Celebrate-Life-Quotes-Wallpaper.jpg

Uneori, ai nevoie sa sarbatoresti VIATA si pe tine, mai presus de orice altceva! Poarta-te ca si cand ar fi Anul Nou in fiecare zi, invita-ti prietenii la masa, fa-le mici cadouri, razi, bucura-te. In fond, oricum asta a ramas unica ta distractie, asa-i?
De ce sa nu profiti de ea atata timp cat poti?
800x500.jpg
Pentru retete de aperitive delicioase iti sugerez sa citesti acest articol din BlogBrosNor, iar pentru retete mai complexe, dar pe care le poti prepara chiar tu in casa ta, fara a fi nevoie de un chef bucatar, te invit sa rasfoiesti revista "BrosNor, din suflet, pentru suflet", in formatul ei pdf, facand click pe link si adaugand-o in cos. Voi tine cont de faptul ca ai vizitat si lecturat acest articol si o vei primi CADOU din partea mea.
Bonus, ca sa intri in spiritul Sarbatorilor, iti ofer IMPACHETARE CADOU la orice creatie pe care o comanzi din shop.brosnor.com in perioada 25 noiembrie 2021 - 7 ianuarie 2022.
christmas-presents.jpg
Ca sa poti decora elegant si cu stil masa, te incurajez sa comanzi accesorii, servete, naproane, vesela si tacamuri de pe internet.
Intotdeauna o masa aranjata frumos va oferi o stare de spirit pozitiva!
table-setting-1587419309.jpg

Daca iti este greu sa ajungi la un salon de infrumusetare ( cu toate ca este recomandat pentru fiecare femeie ca macar o data pe luna sa faca acest lucru, insa stim cu totii ce vremuri traim si care este bugetul in medie  
pentru fiecare persoana, iar acesta include cu greu un astfel  de rasfat!!! ), poti investi intr-o placa  profesionala sau
un ondulator, in produse profesionale pentru ingrijirea parului si te poti "juca" singura cu parul tau, macar o data pe saptamana.
Bucle lejere sau par drept? Nimic mai simplu!
Exista  o sumedenie de tutoriale pe internet care iti arata, pas cu pas, cum sa faci. Iti va fi greu in primele dati, asa este, dar, cu timpul si cu putin exercitiu, practica asta iti va intra in mana si vei reusi sa capeti dexteritate si sa afisezi constant un look proaspat, stilat si in trend, exact ca la coafor!
trendy-medium-length-hairstyles-for-thick-hair-layered-curly-lob.jpg
Machiajul? Sunt mii si mii de produse de make-up disponibilie on-line, nu trebuie sa mergi la mall ca sa le cumperi. Ba mai mult, exista inca si magazine de unde poti sa iti cumperi produse bune, la preturi accesibile. Unul dintre ele este chiar DM. Si nu, nu ma plateste cineva sa ii fac reclama, doar ca, folosesc produsele lor de ani buni si, in aceste timpuri, sunt singurii care au magazine  in afara centrelor comerciale si iti permit intrarea fara discriminari aberante! Asa ca, de ce sa nu profiti? Daca esti o novice in arta machiajului, te poti inspira din tutoriale gratuite realizate de make-up artisti celebri, disponibile pe internet.
In principiu, un machiaj reusit este simplu: putina crema hidratanta, putin fond de ten, putina pudra, un pic de fard de obraz, niste iluminator, un rimel, o umbra discreta pe peoape si un ruj rosu. Da! ROSU! Poate ca nu stii ce culoare sa alegi, dar crede-ma, cu un ruj rosu mergi intotdeauna la sigur!
slideshow-month-in-lips-07-main.jpg

Ai grija de asemenea de mainile tale! Hidrateaza-le, mentine-ti manichiura curata si ingrijita, chiar daca nu ai timp sau chef sa iti dai unghiile cu oja sau sa iti ingrijesti "pielitele". Daca iti cureti unghiile cu o periuta si iti dai mainile cu o crema zilnic, aspectul mainilor tale cu siguranta ca va fi unul ingrijit, chiar daca nu este "cosmetizat".
sunscreen-on-hands.jpg

Poarta tocuri in casa! Da! Ai auzit bine! Tu nu te aranjezi pentru altii ci pentru tine! In loc de  papuci si halat, imbraca o rochie eleganta si pune-ti o pereche de pantofi cu toc. Ce daca nu vine nimeni la tine? Ce daca nu te duci nicaieri? Ce, pentru tine nu merita sa te aranjezi? Doar asa, pentru tine insati, ca sa te simti bine in pielea ta! Asculta-ma: cand o sa faci asta zi de zi, timp de  o luna de zile si o sa te uiti in oglinda si o sa te simti ca o regina, imi vei multumi si iti vei multumi tie pentru ca m-ai ascultat! 
shutterstock_1171400182_Faszination-High-Heels_5.jpg
Epileaza-te! Indiferent ca e vara sau iarna, ca te vede sau nu cineva. Si da, fa asta si in zona inghinala si la axile! Fie ca folosesti o lama, crema sau ceara, ca mergi la un salon sau ca te descurci acasa singurica, sau ca chemi o prietena sa te ajute, fa asta constant!
Ai nevoie ca pielea ta sa fie fina si matasoasa si ingrijita PENTRU TINE si nu pentru alt motiv!
legs.jpg

Foloseste PARFUM! ZILNIC! De ce il folosesti doar daca pleci de acasa? Care e ideea??? Foloseste-l pentru starea ta de bine, pentru bucuria ta, nu pentru ca iesi undeva anume! Parfumeaza-te indifernt de ocazie, fa din asta un obicei de zi cu zi.
Parfumul nu este un lux ci o necesitate!
PLZ_5843.jpg

Concentreaza-te pe emotiile pozitive si doar pe lucrurile care iti fac placere si iti aduc bucurie in suflet: un parfum placut, o decoratiune simpatica, un accesoriu unicat, o rochie care iti vine perfect, un ambient placut si o muzica preferata.
Evita televizorul si radioul!!!
 Inconjoara-te doar de oameni si lucruri care rezoneaza cu principiile si valorile tale si nu lasa pe nimeni si nimic sa treaca de aceasta bariera!
nice-ambient.jpg
Sarbatoreste viata si pe cei dragi zi de zi, pentru ca in fond, atat ti-a mai ramas. Si e gratis!
Fa din viata  ta  o sarbatoare!