Asociația Home of Strings în parteneriat cu Centrul Cultural Buftea vă invită la a doua ediție din cadrul Stagiunii Seratelor Muzicale, sub denumirea ‘’Visul unei nopti de Martie’’- Serata Camerală, duminică, 7 martie, începând cu ora18, la Centrul Cultural Buftea.

157004956_3583603328434520_3630911047267997824_n.jpgÎn compania minunată a muzicii, veți putea trăi momente de bucurie,alături de talentații artiști; Maria Ungheanu - Soprană, Florin Mitrea - Violoncel, Andreea Butnaru – Pian și Agata Stefanescu - Vioară.
Am ales pentru această ediție, un program de înaltă calitate artistică, cu lucrări ale compozitorilor George Enescu, Serghei Rahmaninov, Nathan Milstein, Georg Friedrich Handel, Robert Schumann și Ludwig van Bethoven.
În atmosfera seratei, amfitrionul Bogdan Chenciu ne va conduce maiestuos, în fascinanta călătorie muzicală.

Evenimentul va fi cu intrare liberă, pe bază de invitație in limita locurilor legal permise și transmis live online, pe pagina de facebook a asociației Home of Strings, pe canalul de Youtube Home of Strings, cât și pe pagina de facebook a Centrului Cultural Buftea,
https://www.facebook.com/centrulculturalbuftea.official/

https://www.facebook.com/Home-of-Strings-639129372881945

Soprana Maria Ungheanu
Languir Me fais de George Enescu
Ne poy krasavitsa de Serghei Rahmaninov
Lascia ch’io pianga de G.F. Handel

Florin Mitrea
Robert Schumann - Fantasiestucke op. 73 pentru violoncel si pian
Ludwig van Beethoven - 7 Variatiuni in mi bemol majorWoO 46, pentru pian si violoncel
La pian Andreea Butnaru.

Andreea Butnaru
George Enescu - Pavana din Suita op.10, nr. 2 pentru pian solo

Agata Ștefănescu
Paganiniana de Nathan Milstein
Lăutarul de George Enescu

Mulțumim domnului Director Robert Nagy, https://www.facebook.com/robertnagy2000 pentru sprijinul oferit și pentru amabilitatea de a susține și a doua ediție din Stagiunea Seratelor muzicale, stagiune deschisă în septembrie, 2020.

Pentru rezervări sunati la: 0722 446 057
0720706112

Deosebite mulțumiri Sponsorilor asociației Home of Strings, Esri Romania, Merlins Beverages, Clinica Neuroaxis, Zetea Transilvania, El studioStyle.

De asemenea aducem mulțumiri minunaților Parteneri media, Agerpres, Revista Business Talks, Radio Romania Muzical, Atelierul de Creatii Digitale, 4 Arte, Revista Cariere, Online Gallery, PRWave, Book Hub, Promenada Culturala, Revista Leviathan, Bzi, Semne Bune, Ceasca de Cultura.

Despre Asociația Home of Strings

Misiunea noastră este să dezvoltăm și să lansăm următoarea generație de profesioniști de operă. Asociația Home of Strings a fost fondată în 2014, din dorinta de a oferi oportunitati de repetiții și de performanță pentru cântăreți si muzicieni care se află la debutul carierei lor. Ceea ce este minunat, este ca nu există nicio limită de vârstă, pentru artisti. Aici este locul pentru începutul vieții lor în arta. Dorinta noastra este să devenim cea mai importantă si de prestigiu companie de opera particulara, pentru a ne putea lansa artistii pe scenele nationale si internationale.