Dragii mei, in perioada 28 februarie - 14 martie am fost selectata printre cei 20 de testeri Orange din Romania sa testez noul Samsung S9. Lista este disponibilă în mod public pe site-ul Orange aici.

La finalul perioadei, exista posibilitatea ca trei testeri sa castige noul telefon, DACA INDEPLINESC CERINTELE DE REVIEW. Cu toate că nu sunt o persoana ignorantă în ceea ce privește internetul, dovada fiind si faptul ca întrețin singura site-ul BrosNor.com, până în prezent nu am putut găsi o pagină functionala pe site-ul Orange unde sa pot încărca un clip de 30 de sec, 4 poze și să scriu concret în maxim 300 de caractere review-ul meu.

Perioada de adăugare a review-uri-lor pe site-ul Orange este 8-14 martie, în aceeași pagina de testeri. Cu toate acestea, în prezent, nu există încă o pagină funcțională pentru review-urile cerute.

De aceea m-am hotarat sa fac un review pe propriul blog, cu pozele și filmul cerut de către Orange și în limita a 300 de caractere.

După ce am testat acest Samsung imi doresc sa fiu una dintre cele trei persoane care îl va câștiga la final, de aceea ma străduiesc să găsesc o soluție pentru aceasta eroare din site-ul prietenilor de la Orange, postand review-ul cerut de ei în condițiile dorite de Domniile Lor, pe BrosNor.com/blog.

Iata așadar micul meu review, de 300 de caractere cu tot cu spatii, un video de 30 sec care exemplifica testarea Slow Motion cu Samsung S9 și un slide cu 4 fotografii care exemplifica: modul selfie cu selective-focus, alimente cu focus și în condiții de lumina slabă, detalii par in fotografie cu auto mode și selective focus în condiții de iluminat slab pe blanita de animal, cu stabilizare imagine.

Aspect elegant, business, cu functie health și posibilitate de contectare la diverse gadget-uri. Practic, cu butoane laterale usor accesibile, asistent Bixby. Calitate in-call slabă. Ecran cu display generos, usor de utilizat in navigare, imagine clara. Butonul HOME pozitionat comfortabil.

  • slide
  • slide
  • slide
  • slide

 

O descriere mai pe larg, nelimitata în 300 de caractere:

Aspect elegant, usor, potrivit pentru business si activitati sportive, cu functie de health și posibilitate de contectare la diverse gadget-uri. Practic, cu butoane laterale usor accesibile si asistent Bixby. Sunet impresionant prin boxe si prin casti. Ecran cu display generos si usor de utilizat in navigare,imagine clara. Butonul HOME pozitionat comfortabil. Raspuns rapid in conditii multi-task, senzor rapid de recunoastere iris, voce, amprenta. In conditii de utilizare 8 ore bateria tine 6 ore, are incarcator ce ofera incarcare in timp record. Aplicatiile se descarca, instaleaza si incarca usor gratie sistemului responsive de curatare a memoriei cash si ram.

In slow motion nu are stabilizator de imagine, ceea ce il face sa piarda din calitatea imaginii daca nu e utilizat pe un trepied.

Nu il poti folosi cu doua cartele SIM si card de memorie in acelasi timp.

s9.jpg

Calitatea sunetului in apeluri este uneori slaba, desi tu cel care il folosesti auzind foarte clar, persoana cu care vorbesti auzind doar zgomotul de fond sau liniste.

Se încinge repede și foarte tare în condiții de filmare sau editare foto constanta mai multe ore.

FB_IMG_1520598088755.jpg

Calitatea imaginilor este superioara telefoanelor aflate pe piata la ora actuala. Camera telefonului ofera calitate atat in conditii de lumina slaba cat si in lumina normala. Rezolutie perfecta, zoom lejer care permite pana la ×0.8 , autofocus in selfie mode si normal mode, macro mode genial, stabilizator de imagine excelent.

Samsung_s9.jpg

Moduri de fotografiere cu selective focus, ceea ce il face sa ofere imagini profesionale. Camera frontala ofera optiuni diverse, facand ca orice selfie realizat cu Samsung S9 sa fie o poza clara si corecta din punct de vedere technic. Optiunea de Slow Motion este disponibila oferind o experienta unica acelora care folosesc telefonul pentru diferite filmari profesionale, in lipsa unui aparat foto/video dedicat. Samsung S9 ofera posibilitatea crearii propriului emoticon personalizat.

 

Dacă aveți intrebari, adaugati un comentariu si va raspund cu drag. Daca doriti informatii cu privire la programul Orange tester va stau la dispozitie cu drag.