In seara zilei de 2 martie, a avut loc un eveniment la Clinica Prestige Medical, prieteni ai BrosNor.
BrosNor va povesteste despre procedurile efectuate în cadrul clinicii printr-un interviu cu aceea care aduce bucurie pe chipurile doamnelor și domnișoarelor.
Prezenți la eveniment au fost personalități din sfere diferite de activitate: hairstylist-ul Marian Cotoi, cunoscuta Adriana BahmuțeanuDana Lutu de la Kanal DAnca Grigoras, manager la Sienna International, fotograful profesionist Stefan Ovidiu de la Stefan Ovidiu Photography reprezentanți media și oameni de afaceri.

  • slide
  • slide
  • slide
  • slide
  • slide
  • slide

Am stat de vorbă cu Gabriela Rotaru, manager al Clinicii de Estetica Prestige Medical, o tânără eleganta si charismatica, care conduce un business dedicat infrumusetarii și totodată sănătății.
Gabriela ne-a impartasit cate ceva despre Clinica Prestige Medical special pentru cititorii BrosNor Blog, așadar va invit sa pasiti alaturi de noi intr-o calatorie in lumea frumusetii absolute realizata cu multa maiestrie si stiinta.

GabrielaRotaru.jpg


BrosNor: Clinica Prestige Medical este un proiect unic în România. Când s-a născut acest frumos proiect și cum ti-a venit ideea aceasta?
Gabriela Rotaru, manager Prestige Medical Center:
Acest proiect s-a născut în urma cu un an si jumatate, din pură pasiune pentru tehnologia în dermatologie si estetica. Ingineri peste tot în lume construiesc sisteme si produse menite să îmbunătățească sau sa regenereze tesuturile. Deși la baza, aceste tehnologii sunt inventate pentru a vindeca sau trata persoanele care au suferit traumatisme ( spre exemplu soldatii si victimele din zonele de tensiune sau atentate ), ceea ce înseamnă interes mărit pentru regenerare sau tratare rapida, fără efecte adverse, perioadă de recuperare mica sau inexistenta, etc., la nivel mondial acestea sunt extrem de eficiente in estetica medicală. Eu sunt aici pentru a căuta și introduce în România astfel de tehnologii, pentru că timpul isi pune amprenta asupra fiecărui chip , însă estetica poate bloca sau reversa acest lucru.

BrosNor: Cat de greu ii este unui manager de clinică de infrumusetare sa se mentina pe piața din România?
Gabriela Rotaru, manager Prestige Medical Center:
Este o piață extrem de dificilă fiindca ne dorim ca lucrurile să fie cât mai ieftine si de cele mai multe ori acest "ieftin" devine de fapt extrem de scump. Noi alegem să oferim calitate si rezultat garantat cu un cost corect. Din pacate este un segment de nișă extrem de mic ce apreciază acest lucru si cred ca cel mai dificil lucru în meseria mea este educarea pacientului spre a opta către ce are nevoie, nu ce a văzut prin reviste sau oferte, etc

BrosNor: Cărui segment de public se adresează serviciile Prestige Medical Center (femei, bărbați, business, oameni obișnuiți etc)
Gabriela Rotaru, manager Prestige Medical Center:
Serviciile oferite se adresează tuturor celor care au o afectiune dermatologica , metabolica sau pur si simplu își doresc o îmbunătățire a aspectului fizic.

BrosNor:Care sunt procedurile efectuate în Clinica?Gabriela Rotaru, manager Prestige Medical Center:
Cred ca am depășit 100 de servicii ce se efectuează în Clinica Prestige Medical, începând de la tratarea onicomicozei unghiei, tratarea acneei, epilare laser, nutritie, până la implant mamar sau fesier cu hidrogelul Aquafilling , transplant de par (inclusiv gene ), îndepărtarea vergeturilor, lifting facial și corporal cu fire bioresorbabile Lead Fine Lift si , mai nou, intervenții chirurgicale clasice, însă cu tehnici noi care să permită înlocuirea anestezie generale cu cea locala.

BrosNor:Ce aduce nou Prestige Medical în România? Gabriela Rotaru, manager Prestige Medical Center:
La fiecare 6 luni sau un an introducem ceva nou pe piata din Romania. De ce am ales asa? Fiindcă înainte de a vorbi sau recomanda un serviciu sau aparat, il testăm minim 6 luni pentru a-i analiza atat rezultatele, cat si daca ar putea afecta organismul în vreun fel.

BrosNor:Care sunt preturile și modalitățile de plata?
Gabriela Rotaru, manager Prestige Medical Center:
De obicei preturile sunt personalizate în funcție de nevoile pacientului. Nu suntem magazin de fire sau acid hialuronic si incercam sa scoatem acest lucru din mentalitatea oamenilor. Sunt 3 factori care ar trebui să influențeze costul unui serviciu în acest domeniu: produsele utilizate, experiența si/sau calificarea medicului care face procedura si numarul de proceduri necesare pacientului respectiv. Totusi va pot oferi câteva exemple: o zona botox este 150euro, un ml acid hialuronic Juvederm este 250euro, liftingul cu fire bioresorbabile Lead Fine Lift este intre 300 si 1000 euro în funcție de numărul si tipul de fire necesar.


  • slide
  • slide
  • slide
  • slide
  • slide

BrosNorCat durează recuperarea după o procedură și care este durata efectului procedurii ( pentru firele bioresorbabile )?
Gabriela Rotaru, manager Prestige Medical Center:
În cazul liftingului cu fire bioresorbabile Lead Fine Lift, singurul "efect advers" este invinetirea în anumite puncte. Sunt 33% sanse sa te alegi cu câteva vanatai mici, dar merita purtate cu plăcere, după cum spune DrOvidiu Fiti. În schimb, este nevoie de rabdare deoarece efectul imediat este doar 20% din efectul final, ridicarea țesutului facandu-se natural si treptat. Efectul durează până la 2 ani, însă avem pacienți care arată la fel de bine si dupa mai bine de 3 ani.

BrosNor:Anul trecut a avut loc un simpozion în afara țării unde ati fost singura clinică din România care a primit certificari pentru anumite proceduri estetice. Povesteste-ne te rugam cate ceva despre simpozion și despre aceste certificari unice în țară noastră!
Gabriela Rotaru, manager Prestige Medical Center:
Da, am fost invitați în Coreea la cursul de supraspecializare în lifting facial non-chirurgical. Am stat alături de nume mari din estetica medicală la nivel mondial si am invatat, am facut schimb de experiență și cel mai bun lucru, am adus în tara o tehnică noua care ridica tesutul instant si blochează procesul de îmbătrânire pentru minim 3 ani! Avem medici extrem de buni în tara care sunt foarte apreciati în străinătate..

BrosNor:Stiu ca aveti colaborări cu medici esteticieni și dermatologi, specialiști din tara cu experienta vastă. Ne poti vorbi puțin despre Domniile Lor?

Gabriela Rotaru, manager Prestige Medical Center:
Faptul că eu nu sunt medic mi-a conferit posibilitatea să colaborez cu cei mai buni medici atat din tara, cat si din strainatate.
Dr Ovidiu Fiti este unul dintre cei doi mari specialisti din tara in lifting facial non-chirurgical. Are peste 3000 pacienți în portofoliu care si-au facut o astfel de procedura. A fost cel mai tânăr manager al unui spital si este absolut fascinat de refacerea si ridicarea țesutului la nivel facial fără bisturiu.
Dr. Walter Chiara, chirurg plastic top 100 mondial, efectuează în Clinica noastră implantul lichid Aquafilling. Are peste 7 ani experiența cu acest produs si il recomanda cu toată increderea ca si alternativa a implantului siliconic.
Transplantul de par este efectuat de o echipă alcătuită din 3 medici cu experienta intre 3 si 20 ani : un medic din Romania, un medic din India și un medic din Georgia.
Dr Matthew Mode, dublu specializat in SUA si avand clinici în Anglia, Spania si Italia, se ocupa de intervențiile chirurgicale.
Dr Gabriela Man, medic specialist in alimentația publică și sănătatea umană, autoarea cărții "slabesti mâncand" si inventatoarea premixului care ii poarta numele


  • slide
  • slide
  • slide
  • slide
  • slide
  • slide
  • slide

BrosNor: În 2 martie a avut loc un party deosebit cu ocazia Martisorului. Spune-mi te rog câteva cuvinte despre domnul doctor care a oferit demonstrațiile la acest eveniment.
Gabriela Rotaru, manager Prestige Medical Center:
În 2 martie am lansat colaborarea cu Dr. Matthew Mode, specializat în SUA în chirurgie plastică și chirurgie cosmetică. Acest medic m-a fascinat fiindca alături de alți profesori a dezvoltat o tehnica ce permite efectuarea intervențiilor de tip: implant mamar, lifting facial, liposuctie sau chiar abdominoplastie cu anestezie locala.

BrosNor: Ce proceduri dedicate modelării trupului sunt disponibile in cadrul Clinicii Prestige Medical?
Gabriela Rotaru, manager Prestige Medical Center:
Punem foarte mult accent pe sanatate. Avem aparate sau intervenții pentru remodelarea corporală, însă înainte de toate incercam cu ajutorul medicului nutritionist Gabriela Man, sa tratăm problema din interior.

BrosNor: Lucrati cu medici nutritionisti și specialiști pentru boli metabolice. Cam care este rata de succes în general pentru persoanele care doresc să își îmbunătățească metabolismul - Sa piardă sau sa castige în greutate - ?
Gabriela Rotaru, manager Prestige Medical Center:
Dr Gabriela Man este un medic excepțional si nu abandonează nici o luptă. Dietele propuse de dumneaei sunt concepute astfel încât să nu ne infometam si sa mâncăm tot ce ne place, însă intr-un regim sănătos. Face niste prăjituri exceptionale

BrosNor: Stiu ca tratamentele de acest tip de obicei sunt personlizate, dar totusi, din experienta cu pacientii pe care i-a avut clinica pana in prezent, cam care este pretul cu aproximație pentru un tratament complet la finele căruia pacientul își atinge scopul (pierdere sau câștigare în greutate)
Gabriela Rotaru, manager Prestige Medical Center:
În medie se efectuează 4 sedinte de nutritie în decursul a 3 luni. Pentru rezultate mai rapide se poate adauga si tratamentul de remodelare cu ajutorul aparatului BodySculptor sau mezoterapiei lipolitice.
În cazul nutritiei, costul total este de 600 lei, iar pentru remodelare se mai adaugă undeva intre 1200 si 2200lei în total.

BrosNorPersonal am beneficiat de serviciile oferite de Clinică și ma simt împlinită si fericita. Voi reveni cu siguranta. Care este sentimentul pe care îl trezește în sufletul tau ecoul fericirii persoanelor care pleacă implinite de la voi? Cum te simti știind că prin procedurile efectuate de către specialiștii Clinicii ai reconstruit nu doar o față ci și un suflet?

Gabriela Rotaru, manager Prestige Medical Center:
Exact în acest moment mi se sterg cearcanele datorate nopților nedormite în încercarea de a găsi cele mai bune tratamente din lume.
Acesta este motivul pentru care ies zilnic din casa si pentru care am deschis această clinica. Și nu la zâmbet ma uit, ci la sclipirea de fericire din ochi. Nu pot descrie în cuvinte ce simt atunci.

BrosNor:Care sunt planurile de viitor și ce surprize ne pregătești pentru acest 2018?
Gabriela Rotaru, manager Prestige Medical Center:
Am început 2018 cu lansarea colaborării cu Dr Matthew Mode, însă mai avem încă 3 proiecte la care lucrăm si visul meu cel mare este sa pot oferi din toamnă reconstrucția sanilor pentru doamnele care au trecut prin chinurile interventiei de mastectomie, cu ajutorul implantului lichid Aquafilling.
Pana atunci, începând cu luna aprilie, vom oferi în mod gratuit reconstrucția 3d a areolei cu ajutorul tatuajului paramedical pentru o pacientă în fiecare lună. Costurile sunt un pic ridicate si momentan este tot ce putem face.

BrosNor: Ce le recomanzi adolescenților care au dorința de a-si modela chipul său trupul conform anumitor standarde de frumusețe impuse de industria fashion?
Gabriela Rotaru, manager Prestige Medical Center:
Personal le recomand să aibe rabdare fiindca trupul lor este în continuă transformare până la 18, respectiv 21 ani. Recomandam tratamentele dermatologice precum tratarea acneei, a vergeturilor aparute în urma dezvoltării sau ședințele de nutritie ( obezitatea infantilă creste galopant în tara noastra) , dar atat.

 

 


  • slide
  • slide
  • slide
  • slide
  • slide

BrosNor:Există vreo personalitate /vedeta care este mândră de rezultatele obținute prin procedurile efectuate la voi în Clinica și este dispusă sa ne împărtășească aceasta bucurie? Dacă da, cine?
Gabriela Rotaru, manager Prestige Medical Center:
Avem foarte multe, însă noi oferim intimitate tuturor pacienților. Aici regăsim încă o diferenta intre noi si celelalte clinici : nu expunem niciodată pacientul.

BrosNor: Care este programul Clinicii și cum se procedeaza pentru a intra în contact cu specialiștii Clinicii și a beneficia de serviciile oferite?

Gabriela Rotaru, manager Prestige Medical Center:
Clinica este deschisă de luni până sâmbătă intre 11:00 si 20:00. Pentru programari, ne găsiți atat pe facebook, cat si la telefon: 0742.272.800 / 0732.99.00.50


Clienții Prestige Medical Center beneficiază de un discount de 20% la comenzile pentru creatii BrosNor DeLuxe, iar incepand din 2 martie 2018, cu mare drag va anuntam dragii nostri ca Gabriela Rotaru, ne-a confirmat:
"Clinica Prestige Medical ofera un discount de 10% aplicabil inclusiv ofertelor promoționale, pentru orice serviciu solicitat prin BrosNor".
Asadar, profitati de aceasta primavara si alegeti sa fiti mai frumosi, mai tineri si mai sanatosi, apeland la specialisti de renume international!

DSC_9975.jpg