La BrosNor, ne dorim să facem experiența de cumpărături cât mai ușoară și convenabilă pentru clienții noștri. De aceea, suntem încântați să vă reamintim că puteți plăti cu cardul la Studioul de Creație BrosNor, precum și în orice altă locație unde ne găsiți.
 

image

Suntem încântați să vă anunțăm că BrosNor a devenit partener BT. Această colaborare aduce beneficii extraordinare pentru clienții noștri, oferindu-vă mai multe opțiuni flexibile de plată și recompense atractive:

  1. Rate Fără Dobândă: Puteți achita în 6 rate fără dobândă achizițiile de la BrosNor. Astfel, puteți să vă bucurați de creațiile noastre premium fără a vă face griji pentru costurile imediate;

  2. Plată cu Puncte STAR: Acum puteți achita cu puncte STAR direct de pe cardul BT. Este modalitatea perfectă de a utiliza punctele acumulate pentru a obține creațiile BrosNor pe care le-ați dorit întotdeauna;

  3. Recompense Generoase: La orice achiziție de la BrosNor cu cardul BT, primiți înapoi 3% în puncte STAR. Este modul nostru de a vă mulțumi pentru loialitatea dumeavoastră și de a vă oferi și mai multe beneficii.

 

imageToate aceste avantaje sunt valabile la plata cu cardul BT pe POS-ul nostru. Venim în întâmpinarea dorințelor dumeavoastră, oferindu-vă flexibilitatea și confortul de care aveți nevoie.

Indiferent dacă vă îndreptați spre Studioul de Creație BrosNor pentru a explora ultimele noastre creații sau vă întâlnim într-un alt loc din oraș, puteți avea încredere că veți putea plăti comanda dumneavoastră cu cardul într-un mod sigur și convenabil.

Plata cu cardul la punctul de vânzare este simplă și rapidă, oferindu-vă libertatea de a face achizițiile dorite fără a vă face griji cu privire la disponibilitatea banilor cash. În plus, puteți avea încredere că datele dumneavoastră personale și financiare sunt protejate, deoarece ne angajăm să respectăm cele mai înalte standarde de securitate.

Plata se realizează prin BT POS App și vă permite să folosiți cardul contactless sau telefonul mobil, direct la telefonul nostru Android. Fără cabluri sau alte echipamente, grație BT POS App telefonul nostru, la fel de sigur că un POS clasic, se transformă într-un POS oricând și oriunde este nevoie să încasam o plată.

image

Indiferent dacă sunteți în căutare de o geantă deosebită sau de accesorii elegante, vă invităm să vă bucurați de experiența de cumpărături la BrosNor și să profitați de opțiunea noastră de plată cu cardul. Suntem aici pentru a vă ajuta să găsiți piesele perfecte pentru a vă completa stilul și personalitatea.

Pentru mai multe informații vizitați-ne! Suntem bucuroși să vă ajutăm să găsiți exact ceea ce căutați! Mulțumim că alegeți BrosNor!