1. Nu port mască! De ce? Pentru că nu doar ca nu ajuta cu absolut nimic, dar chiar facilitează reproducerea perfectă pentru bacteriile care pot ajunge în gură și în plămâni (nu am nevoie de o infecție respiratorie superioară!).

2. Nu port mănuși! Am suficientă minte să realizez că ar trebui să schimb mănușile de fiecare dată când ating ceva, altfel e doar contaminare încrucișată cu aceleași mănuși.

3. Păstrez distanțe sociale pentru că respect spațiul personal al semenilor și  nu pentru că mi-ar fi frică de ei. De fapt, aș îmbrățișa cu bucurie pe cineva chiar acum, în public, dacă ar fi un sentiment reciproc. Îmbrățișarea generează  eliberarea de endorfine, care ridică starea de spirit și ameliorează stresul.

4. Nu fac vaccin antigripal! Nu vreau să-mi cresc șansele de a face o boală respiratorie superioară și de a mă contamina cu tulpini de viruși.

5. Nu merg la testare! Știu deja că testul ar ieși pozitiv, pentru a fi adăugat la numerele de "cazuri noi", crescând panica cu care se alimentează circul orchestrat de autorități și mass-media si nu am nevoie de carantină forțată, stat în spital cu forța sau luat medicamente degeaba.

6. Mă spăl pe mâini cu săpun și apă pentru că asta am făcut întotdeauna!

7. Nu accept vreun vaccin impus! Guvernul nu mă va putea obliga vreodată să accept un tratament forțat, în propriul meu corp, mai ales în numele unui virus care nu apare decât în statistici și la TV sau alte surse de informare mainstream. Nu sunt oaie și nu pot fi manipulată să cred că guvernul, politicienii și organizațiile mondiale finanțate din fonduri anume, lucrează pentru binele și siguranța mea.

8. Voi continua să trăiesc fără frică, așa cum am trăit întotdeauna! Dacă vrei să stai în casă și să nu ieși pentru că "faci ceea ce trebuie" e treaba ta. Dacă oficialii îți spuneau să te arunci în cap de la balcon că așa scapi de un virus o făceai? Oficialii ți-au spus să STAIÎNCASĂ în loc să îți întărești sistemul imunitar contactând un agent patogen, la fel cum ți-au spus că se moare de pojar, când știi foarte bine că asta este o aberație. Așadar, voi continua să ies din casă și să fac ceea ce îmi dictează propria conștiință, nealterată de minciunile și panica cu care unii aleg să își hrănească mintea!

9. Oprește știrile și începe cercetările independente. Vei afla multe și vei realiza că ai fost mințit și manipulat. Vei afla inclusiv că OMS are interdicție în multe țări din cauza milioanelor de victime pe care le-au făcut cu vaccinurile. Culmea, țările unde OMS nu are acces, au cele mai puține cazuri de virus. Da, e mai greu să faci eforturi de gândire ca să îți formezi propria viziune, decât să iei totul ambalat de la TV ca să crezi ce vor alții.

Alege! Totul ESTE în mâinile tale! Viața este așa cum alegem NOI să fie! Fii om, nu oaie!