Domeniul fashion este un univers amplu, caruia ii sunt atribuite multiple stiluri si cu siguranta o cromatica diversa, uneori naucitoare. Innoirea periodica a garderobei previne monotonia si ajuta la actualizarea stilului in mod constant.

Domeniul fashion este un univers amplu, caruia ii sunt atribuite multiple stiluri si cu siguranta o cromatica diversa, uneori naucitoare. Innoirea periodica a garderobei previne monotonia si ajuta la actualizarea stilului in mod constant.

Daca lucrezi intr-un mediu business stii bine ca un stil clasic este intotdeauna binevenit, ba mai mult chiar, este imposibil de evitat. Fara o garderoba adecvata, stilul tau este afectat, iar acest lucru va fi observat  la locul de munca.

Innoirea periodica a garderobei te scapa de acest stress, fiind esentiala pentru fiecare femeie care se respecta si isi doreste sa aiba o imagine impecabila! De aceea, este recomandat ca, la fiecare schimbare de anotimp, sa faci o curatenie temeinica a garderobei, sa  pastrezi doar ce este util, iar restul lucrurilor sa le elimini din garderoba. Astfel, sifonierul tau va respira si tie iti va fi mult  mai usor sa faci combinatiile potrivite zi de  zi atunci cand mergi la birou. Dupa aceasta curatenie, desigur, este recomandat sa faci o sesiune de shopping.

Daca nu iti place sa cutreieri magazinele pentru a-ti alege accesoriile potrivite ( posete, pantofi, genti, curele, esarfe ), poti incerca sesiunile de shopping personalizat, in studiouri de creatie, inclusiv cele on-line, pe baza recomandarilor facute de consultantul tau pesonal.

Cu ajutorul consultantului personal poti sa faci alegeri potrivite personalitatii si stilului tau, astfel incat atunci cand deschizi sifonierul, orice combinatie ai alege, sa fie in perfecta concordanta cu imaginea ta.

Poti apela desigur si la cumparaturi direct din shop, pentru a te deconecta, direct din comfortul casei tale si a-ti oferi clipe de rasftat binemeritat.

O data pe saptamana ar fi excelent daca ai putea sa iti oferi o recompensa, care sa iti aduca bucurie in suflet si sa te motiveze pentru saptamana care vine!

Magazinele on-line au multe oferte disponibile pentru oricine. Din nefericire nu toate sunt accesibile sau, dimpotriva, cele accesibile nu se potrivesc nevoilor tale. O cautare exacta in motoarele de cautare ("poseta unicat", "geanta unicat", "geanta lucrata manual", "geanta de mana lucrata manual", "geanta de mana 20 x 30 cm", "geanta de mana galben mustar", "geanta de mana"), este esentiala si face  minuni atunci cand iti doresti accesorii unice, din piele naturala, in cromatica diversa, la preturi accesibile!

Foarte important: cauta dupa fotografii, sau in sectiunea "shopping" sau "cumparaturi" din Google, in acest fel vei descoperi exact modelele de care ai nevoie.

Unul dintre secretele unei garderobe mereu proaspete si actuale este o permanenta innoire si diversificare! Daca vara trecuta ai purtat o poseta verde, anul acesta e timpul sa poti una rosie. Cand iti innoiesti accesoriile din garderoba, iti innoiesti optica asupra propriei tale imagini. Cu alte cuvinte, te reinventezi, uitand de monotonie si auster. Surprinde-ti garderoba cu o schimbare binemeritata!

Accesorii_BrosNor_piele_naturala.jpeg