Am bucuria de a beneficia de serviciile si procedurile partenerilor de la Environ Romania, de aceea, draga mea, vreau sa iti povestesc cate ceva despre schimbarile pe care le-am experimentat folosind produsele absolut revolutionare si tehnicile de aplicare ale acestora, pe care doamna Dora Heimann, specialist in cosmetica medicala, mi le-a impartasit cu drag.
Iti voi spune cate ceva despre unicul reprezentant al produselor si procedurilor cosmetice Environ in Romania.

20180525_160016.jpg


S.C. BEAUTY AVANGARDE - ENVIRON® este o companie privată cu capital integral românesc, fondată în anul 2006. Principiul care stă la baza întregii activităţi este acela de a oferi produse de înaltă calitate. Deviza produselor ENVIRON® este "O piele sănătoasă şi frumoasă pentru toată viata!".

home_page_wmoto.jpg

S.C. Beauty Avangarde S.R.L. este importator exclusiv şi distribuitor al produselor dermato-cosmetice ENVIRON® pentru România. Produsele se adresează, în egală măsură, profesioniştilor, dar şi începătorilor din domeniul cosmeticii şi al chirurgiei estetice – deopotrivă interesaţi să îşi consolideze şi să îşi extindă cunoştinţele teoretice ca fundament al practicii, precum şi pentru a fi la curent cu cele mai noi tehnici şi produse dezvoltate pe plan mondial. Firma este condusă de Doamna Dorina Heimann, specialist in cometica medicala.


Dora Heimann este absolventă a Şcolii Tehnice de Cosmeticieni din România, a Cursurilor de Medicină Integrală din Berlin şi a Cursurilor ENVIRON® din Cape Town şi Berlin. Este reprezentantul oficial al companiei ENVIRON® din România, şi are o experienţă vastă în domeniul cosmeticii medicale.

Foto-Dora-Heimann-620x620.jpg


Vrei sa afli cate ceva despre Environ si ce face?

Environ fabrică produse de îngrijire a pielii cercetate stiintific, care fac diferenta si de care fiecare consumator se poate bucura si poate avea o piele frumoasă si sănătoasă pentru totdeauna. În lumea noastră, o piele sănătoasă si frumoasă este o regulă, nu o exceptie! Environ este pentru toată lumea, indiferent de vârstă, rasă sau gen.

Conceptul Environ a fost descoperit de catre Dr. Des Fernandes, care a proiectat Environ pentru a corecta deficiența cronică a vitaminei A de care toată lumea suferă, în zonele expuse ale pielii. Putini oameni înteleg că această deficientă conduce la probleme majore ale pielii pe care le dezvoltăm si le atribuim îmbătrânirii si daunelor provocate de soare.

IMG-20180526-WA0005.jpeg


Unica și frumoasa știință Environ cuprinde:

  • A+ Complex
  • Sistemul Progresiv al Vitaminelor (Vitamin STEP-UP SYSTEM)
  • Tratamente faciale avansate ( DF Machine)
  • Tehnologia Cool Peel (Tratamente de exfoliere)
  • Needling

Ingrediente active:

  • Vitaminele A, C și E
  • Antioxidanți
  • Peptide
  • Elemente sunscreen
  • Acizi Alpha și Beta-hidroxilici
  • Acid hialuronic
  • Factori de creștere
  • Pro-Vitamina B5
  • Vitamina B3

desprenoi-logo.png


APARATUL DF II IONZYME®

unnamed.jpg

Environ® utilizează aparatul DF II Ionzyme®, cel mai eficient aparat din lume, la ora actuală, care permite pătrunderea vitaminelor direct în piele. Acest aparat este unic!

Aparatul DF Ionzyme® foloseşte simultan două metode de înaltă clasă, sofisticate:

IONOFOREZA PULSATĂ: presupune folosirea unui curent electric pulsat pentru facilitarea pătrunderii vitaminelor în piele. Ionoforeza se poate face şi pe areal mare, aparatul fiind prevăzut cu clipsuri la care se ataşează o bucată de celuloză fină îmbibată cu substanţă activă: Retinol 1,2,3, Colostrum, Intensiv Retinol, Serum C-Quel 1,2,3.

SONOFOREZA CU FRECVENŢĂ JOASĂ: presupune folosirea ultrasunetelor pentru a transporta moleculele vitaminelor în piele. Sonoforeza cu frecvenţă joasă este mult mai eficentă decât metoda convenţională cu ultrasunete.

ACEST APARAT ESTE UNIC deoarece îmbină ionoforeza şi sonoforeza simultan obţinându-se rezultate uimitoare. Capacitatea de absorbţie a pielii se măreşte de mai mult de 1000 ori atunci când se folosesc cele două proceduri simultan.Tratamentul cu DF II Ionzyme Machine® de la Environ® s-a dovedit a fi cel mai important pas înainte în îngrijirea tenului, dar poate fi folosit cu acelasi succes şi pentru alte părti ale corpului precum picioare, braţe şi gât.

Aparatul DF II Ionzyme® poate fi folosit pentru:

  • tratamentul feţei;
  • tratamentul gâtului şi decolteului;
  • tratamentul braţelor;
  • tratamentul coapselor pentru a îmbunătăţi elasticitatea pielii (în special, pentru celulită).


 

Despre Doctorul Des Fernandes

Apreciat ca fiind unul dintre primii cinci chirurgi plasticieni ai lumii, Dr. Des Fernandes a fost pionierul în domeniul cosmeticelor medicale.
Introducerea vitaminei A în preparatele de îngrijire a pielii a fost un element inovator în industria îngrijirii pielii, Dr. Des Fernandes fiind primul care a folosit vitamina A in doze suficient de mari, care să ajute la contracararea efectelor nocive ale mediului înconjurător, poluării și a stresului și să promoveze o piele vizibil îmbunătățită.
 


După cercetări intensive, acesta a descoperit cât de important rol joacă vitamina A asupra sănătății pielii. A hotărât să dezvolte o gamă de îngrijire a pielii pentru a menține pielea sănătoasă, mai ales ca indicele bolilor cauzate de razele ultraviolete a crescut la nivel global.
 

Ingredientul de bază

De când a înființat Environ în 1990, vitamina A a devenit ingredientul de căpătâi al filosofiei pe care se bazează produsele Environ. Este un nutrient esențial al pielii care trebuie înlocuit zilnic pentru ca pielea să fie mai sănătoasă și mai rezistentă.
Combinată cu alți nutrienți esențiali, precum antioxidanții și peptidele, semnele îmbunătățirii pielii vor fi clar vizibile pe termen lung.
Susținute de studii și cercetări permanente, produse noi și chiar mai eficiente sunt continuu introduse în gamele Environ.

 

Recunoaștere Mondială

"Ca marcă de produse de îngrijire, suntem mândri să recomandăm produsele noastre tuturor persoanelor care contează în viața noastră. Dacă nu am fi, nu le-am mai fabrica."
Dr. Des Fernandes

Cu 140 de produse, în peste 70 de țări, Environ a dezvoltat o rețea globală de distribuitori ca un direct rezultat al eficienței dovedite științific a produselor. Environ este recunoscut și aclamat de terapeuți, dermatologi, editori de reviste de frumusețe, vedete de cinema și fotomodele deopotrivă.


  • Inainte de Environ, fara machiaj

    Inainte de Environ, fara machiaj

  • Inainte de Environ cu machiaj

    Inainte de Environ cu machiaj

  • La Environ la tratament

    La Environ la tratament

  • Dupa Environ fara machiaj

    Dupa Environ fara machiaj

  • Dupa Environ cu machiaj

    Dupa Environ cu machiaj

Folosesc produsele in gama lor completa de doua saptamani, bucurandu-ma de un ten ca la 20 de ani. Mi-am dorit sa scap de pistrui, intotdeauna am avut aceasta dorinta si am incercat toate tratamentele pe care le-am avut la dispozitie ani la rand. Am descoperit procedurile combinate de sonoforeza cu ionoforeza, pe care le aplica Dora Heimann in cadrul Institutului Environ Romania si practic, in decurs de doua saptamani, petele de pe chipul meu incep sa se decoloreze.

Trebuie sa amintesc ca, pistruii mei sunt genetici, deci cu atat mai greu este sa ii faci sa dispara. Ei bine, tratamentele la cabinet combinate cu terapia respectata cu strictete acasa ( de doua ori pe zi, dimineata si seara, zilnic, utilizand procudele din gama potrivita tenului, recomandata de doamna Dora Heimann) conduc la o resuita sigura.