Vad tot mai des,  in retelele de socializare si nu doar acolo, persoane care se incadreaza perfect la aceste capitole si nu pot sa inteleg cum de ei se pot suporta pe ei insisi.

Adica, cum poti sa te impaci cu tine si sa te consideri OM atunci cand ai ca ocupatie principala la oricare reuniune, BARFA, pentru ca, mai apoi, sa te vad cum faci poze si razi si tii in brate fix persoana  pe care, mie, mai deunazi mi-ai barfit-o cu  atata pofta????? 

Cum poti sa  spui ca ma placi si ma apreciezi, pentru ca, mai apoi, sa vad ca ma ocolesti , pentru ca, nu-i asa, nu am un cont suficent de gras care sa suporte cheltuielile distractiilor care iti aduc tie implinire, drept urmare, alegi, in loc de a veni la mine cand te invit, sa mergi in locuri in care oamenii care te inconjoara nu au valori dar au un portofel vesnic plin. Nu conteaza de unde ( ca munca nu a fost vreodata partenerul lor, dar au, iar asta te face sa simti placere,  ca ,  nu-i asa, poti sa  te  distrezi si tu, ca si tu ai, dar cu mine nu te poti distra, ca eu nu am bani de  mers acolo unde o apa costa 15  lei )......

Cum   poti sa stai pe langa unul si altul, dandu-te drept prieten, iar cand observi ca nu ai ceva de castigat de pe urma acelei persoane, sa dispari ca magarul in ceata??? Cum poti dormi cu tine cand esti un astfel de om?

Cum poti sa oferi lucruri cadou, apoi sa urli in targ cate ai facut tu pentru mine si eu am fost nerecunoscatoare? Cum? Consideri ca asta e caritate oare? Cum te poti privi in oglinda?

Oare nu vezi cat esti de  hada? De urata?  De lipsita de viata si bucurie?  De stearpa si fara de  suflet?  Oare nu iti vezi lipsa de compasine, bun simt, buna crestere si inteligenta emotionala?  Oare cum te poti suporta tu pe tine????? 

Ieri ai vorbit de rau o persoana si azi ii spui "LA MULTI ANI DRAGA MEA! TE APRECIEZ DIN SUFLET!" ????? Serios? 
Ieri ai spus  ca ma iubesti si ma apreciezi pana la Cer, iar azi cand te invit  la mine nici macar nu imi dai atentie, imi spui ca nu ai timp, in schimb te vad impreuna cu niste personaje care in afara de bani nu prea mai au CEVA? Ca in ele e GOL..... 

Ieri ai zis ca vrei sa ma ajuti, dar cu prima ocazie cand am fost la pamant, m-ai amentitat si m-ai presat ca sa iti restitui ajutorul, desi, initial mi-ai spus ca nu trebuie sa imi fac griji pentru asta?????

Ieri mi-ai spus ca vei fi mereu alaturi de mine si, cu prima  ocazie, te-ai debarasat de mine ca de o masea stricata?????

Ieri  ma invitai zi de zi la tine acasa si la terase si, desi imi era greu sa tin pasul cu invitatiile tale, veneam  ca o proasta, iar azi spui peste tot ca nu mai scapai de mine????? 
Ieri ti-ai facut ordine in sifonier si tot ce ai vrut sa arunci mi le-ai dat mie, iar azi tipi cat te tine gura ca "vai cate  ai facut tu pentru mine"????

Ti-am  cerut eu ceva???? Te-am obligat eu cu ceva? Te-am  presat eu cumva sa faci ceva? Nu! Te-ai oferit! Si nu numai ca te-ai oferit, dar ai spus ca o faci din suflet si ca nu e cazul sa imi fac griji, ca-ti doresti sa fiu fericita.... Si eu, ca o naiva, te-am crezut! 

Azi, te vad cat esti de scarnava si de uscata la suflet! Azi vad cat valorezi. Azi, cand te vad cu persoanele pe care ieri mi le barfeai si mi le criticai.  Azi, cand te vad alaturi de oameni goi, fara criterii, fara valori, fara principii, dar cu conturi pline. Azi, cand te vad ca alegi "noi prieteni" , in functie de locurile pe care le frecventeaza si nu de sufletul pe care il au. 
Azi, cand inteleg ca faci ceea ce ai facut cu mine, dar de data asta cu alte fiinte naive, care te cred o salvatoare/un salvator al situatiilor lor.
Azi, cand observ ca pentru tine, interesul e mai important decat o prietenie sincera. Tu nu ai nevoie de prietene sau prieteni. Tu ai nevoi si atat. Si daca cei din jur ti le pot satisface esti multumit/a. Daca nu, cauti in alta parte fiinte naive care sa iti poata sta la cherem.... 

Oare cum poti sa dormi noaptea? Oare cum te lasa mintea si sufletul sa existi, om de nimic si inuman? A-mi fi scarba de tine ar fi mult prea mult , sa stii! Aleg sa imi ramai indiferent/a, iar asta a fost ultimul gand pe care l-am avut cu privire la existenta ta. Tu doar exisiti. Nu traiesti. Doar faci umbra pamantului. Degeaba! 

Totusi, iti doresc din suflet, ca, la un moment dat, SA SIMTI dintr-o data, tot ceea ce ai provocat TU celor din jur. Sa  simti si sa te doara! Mult!

In rest? Nimic. Fii ca o buruiana in continuare. Doar asta stii sa faci cel mai bine! Dar ai grija cand te vei ofili.... caci barfa, interesul si snobismul nu te vor salva in acele clipe. Ramai cu ele.

Atat!
indiferenta.jpg