Accesoriile din piele destinate femeilor sunt intotdeauna la moda, deoarece femeile caută constant noutati și manifestă o cerere constantă de articole din piele. În acest articol, BrosNor va prezinta zece - 10 - accesorii din piele naturala, adesea populare in randul femeilor de toate varstele.

curea_dama.jpg

1. Cureaua din piele

O curea din piele sau un cordon, reprezinta un articol obisnuit in garderoba oricarei femei. O curea poatefi utilizata pentru pantaloni, fuste sau, poate personaliza o tinuta, aducand farmec si subliniind talia femeii. In functie de textură și culori, cureaua din piele poate juca un dublu rol: ea poate adauga o nota clasica in tinuta unei femei sau, o poate stiliza in cele mai indraznete trend-uri.
Pentru a se potrivi cu stilul clasic, cureaua din piele trebuie sa fie asortata cu poseta sau geanta, pantofii si cureaua de la ceas.

geanta_mana_brosnor.jpeg

2. Geanta de mână din piele

Fiecare femeie își dorește să isi etaleze geanta sa superba, din piele, in oricare ocazie! O garderoba a unei femei care se respecta, este completa, doar daca in ea poti gai cel putin o geanta de mana, DIN PIELE naturala!
Un astfel de accesoriu ofera atat functionalitate cat si eleganta. Cu toate ca o astfel de geanta are un cost ridicat, ea este o investitie pe care o poti lasa mostenire generatiilor viitoare, datorita felului in care este creata. Gențile de mână din piele sunt scumpe datorită durabilității ridicate a pielii, inclusiv mânerele, curelele, căptușelile. Toate aceste caracteristici cu un design extraordinar fac ca gențile de mână din piele să fie cele mai solicitate.

jacheta_dama.jpg

3. Jacheta din piele

O jachetă elegantă din piele este un must-have printre articolele din piele esențiale pentru fiecare femeie și reprezintă secretul major al unui stil feminin. Acesta este un articol vestimentar versatil și ușor, care poate fi purtat pe tot parcursul anului. Stilul și culoarea unei jachete din piele pot spune multe despre frumoasa sa proprietară. Cu tendințele care vin și pleacă, piesa ta de bază din sifonier va dura mulți ani. După cum se spune, o doamnă poate cumpăra o geacă de piele o dată și o poate purta pentru totdeauna!

pantof-dama-guban-1247-piele-velur-bleumarin-lac-bleumarin.jpg

4. Pantofi din piele

Pantofii de damă din piele de calitate sunt o completare excelentă a unei garderobe. Există multe moduri de a face o impresie pozitivă despre tine prin stilul și ținuta ta unică. Ține cont de faptul că poti purta atât cizme, cât și pantofi cu toc înalt din piele. Cu toate acestea, ținuta ta trebuie să se potrivească cu ocazia pentru care te imbraci!

5. Necessair din piele

O femeie nu poate avea o colecție de machiaj fără mai multe genți de machiaj. Una dintre ele este întotdeauna gata să călătorească cu proprietara sa în locurile preferate sau să o însoțească în timpul călătoriilor oficiale de afaceri. Cu toate acestea, doar iubitorii și cunoscătorii de piele se vor gândi la lucrurile lor, cum ar fi pensule, palete și multe altele, înainte de călătorie. Un necessair pentru machiaj, din piele, este durabil și are un aspect atractiv. Un astfel de accesoriu din piele are nevoie doar de îngrijire și poate fi folosit ani de zile.

20210821_185824-01.jpeg

6. Toc de ochelari din piele naturala

Acesta este unul dintre cele mai necesare articole pentru fashioniste. De obicei, femeile psionate de a fi la moda, au o întreagă colectie de ochelari de soare, care are nevoie de îngrijire și protecție. Este mai bine să cumpărați un toc din piele și să vă păstrați ochelarii de soare sau ochelarii de vedere în tocuri de ochelari rigide, care ofera protectie si sunt si create manual, din piele naturala, conferind unicitate si eleganta, decat sa ii puneti in genata fara husa, sa se zgarie sau sa se deterioreze.
Femeilor de afaceri le-ar plăcea o piesa unicat, creata la comanda, pentru ochelarii de vedere sau de soare, din piele naturala, cu piele de caprioara drept captuseala, si o inchizatoare cu capsa magnetica. Fashionistele ar alege tocuri din piele, extravagante și puțin iesite din comun. Fiecare femeie este unica, asa ca, fiecare toc de ochelari este unic!

PSX_20210517_122434-01.jpeg

7. Portofele din piele

Deci, de ce ar trebui o femeie să cumpere un portofel din piele? Pentru că vorbește despre caracterul proprietarului. Nu doar bărbații sunt dependenți de portofele de lux din piele. Cea mai bună opțiune pentru un portofel pentru o femeie este pielea, deoarece aceasta rezistă cu succes testului timpului. Un alt beneficiu al unui portofel din piele este că nu se va demoda vreodata. Al treilea avantaj este utilizarea sa confortabilă. Este elegant și dacă aveți obiceiul de a-l purta în mână, atunci pregătiți-vă să fiți remarcată datorită unui simț excelent al modei.

coperta_brosnor.jpg
8. Coperta pentru carte sau Jurnal Personal

Daca obisnuiesti sa iti notezi toate detaliile de la birou sau gandurile personale, cu siguranta ca ai cel putin o agenda personala. Agenda ta ar trebui sa fie asa cum esti tu: unica si speciala, eleganta si indrazneata, frumoasa si interesanta. Asdar, o coperta din piele naturala, cusuta si sculptata manual, ar trebui sa fie un must-have pentru tine, fie ca pleci in calatorii, ca mergi la un seminar de afaceri, sau pur si simplu o porti cu tine doar la birou. 
Pentru a arăta mai luxos și mai remarcabil, asigura-te ca o asortezi in seturi elegante cu tocul de ochelari si portofelul de mana.

colier.jpg

9. Bijuterii din piele

O bratara, un colier, sau chiar o pereche de cercei din piele naturala, create special pentru tine, atunci cand vrei sa fii remarcata si admirata sunt cu siguranta o alegere ideala!
Pielea nu este doar un omagiu adus modei, ci și o bună investiție într-un atribut vestimentar longeviv și util.

cutie_bijuterii.jpg

10. Cutie de bijuterii din piele

Unele femei, fiind estetice prin natura lor, nu își pot imagina viața fără bijuterii. Cutia de bijuterii din piele se transformă într-o adevărată piesă centrală a garderobei lor. Astfel de cutii din piele sunt placute la atingere, create și concepute pentru a păstra bijuteria favorita, in spatii compartimentate si captusite cu catifea sau plus. Cele mai multe femei preferă colorația de designer, altele au personalizat cutii de bijuterii din piele strălucitoare și ornamentate. Tu ce ai alege?

20220417_061702-01.jpeg

Acestea sunt recomandarile pe care BrosNor impreuna cu designer-ul Cristina Gazner-Cristescu ti le face la inceput de toamna. Daca vrei sa comanzi o creatie aparte, gandita si elaborata dupa dorinta ta cea mai adanca, te asteptam cu cel mai mare drag la Studioul nostru de Creatie, sau, on-line, prin whatsapp si/sau Zoom, la o intrevedere prieteneasca, unde sa ne comunici cele mai ascunse vise si cele mai indraznete dorinte ale tale!