Intr-o atmosfera selecta, colectiile bine cunoscutilor creatori de moda au stralucit asta seara in lumina blitz-urilor si a reflectoarelor.
Ne-au incantat privirile, ne-au bucurat simtul estetic si ne-au surpins in mod placut Catalin Botezatu, Ambra Design, Clara Rotescu, Mineli, Ana Cornea, Atelierele ILBAH si Celebrity Skin.
Cu toate ca BrosNor a fost prezent atat in culise cat si in sala de spectacol, fotografiile din spatele podiumului le vom posta intr-un articol separat, in urma evenimentului. Asa ca daca vreti sa aflati cum este pregatita o prezentare de moda si sa observati detalii, urmariti seria de articole dedicate Fashion Philosophy.

De asemenea, in zilele urmatoare vom reveni cu un montaj al celor mai importante momente din aceste trei zile. Acum insa, pentru aceia dintre dvs care isi doresc sa afle cum a fost prima seara, voi enumera succint cateva opinii personale, - recunosc destul de subiective, avand in vedere ca am simpatiile mele in materie de design vestimentar - urmand sa intru in detalii in articolul care va incununa cele trei zile de festival.

Romanian Fashion Philosophy a fost deschis cu o colectie inspirata din stilul tribal, semnata Catalin Botezatu.

botezatu_tribal.jpeg

Coafuri realizate de Laurent Tourette si machiaj Mirela Vescan.

tourette.jpgmodel Irina Nedelcu - ICAN Models

.A urmat Cristina Iacomi - Ambra Design, cu o colectie in stilul interbelic, in care accentul a fost pus pe eleganta, atitudine si stil. O colectie in care ma regasesc, personal, pentru ca ador atat accesoriile folosite si stilul coafurilor cat si materialele folosite in realizarea vestimentatiei din acea perioada.

 

IMG-20171019-WA0064.jpg

Clara Rotescu ne-a rasfatat cu o colectie inspirata de printesele copilariei, o calatorie fantastica in lumea povestilor, tesuta cu brocarturi, danteluri si matasuri.

clara.jpg

MineliAna Cornea si Atelierele ILBAH au prezentat pentru primavara - vara 2018 colectii inedite, inspirate din natura si bazate pe simplitate ca stil generator de eleganta. Un aspect foarte placut de altfel.

mineli.jpgMineli

ilbah.jpg

Catalin Botezatu ne-a introdus in lumea elitelor printr-o colectie absolut de vis, cu rochii luxuriante si mesaj puternic.De asemenea, Viggo, colectia dedicata gentlemen-lor m-a dus cu gandul la barbatul elegant, manierat, care stie sa isi puna in valoare esenta masculina.

viggo.jpg

botezatu.jpg

 

Ultima colectie din prima seara prezentata la Romanian Fashion Philosophy a fost de Dimitris Strepkos de la Celebrity Skin.

DSC_2180.JPG

Voi reveni cu fotografii si cu surprize. Romanian Fashion Philosophy mai are sa ne spuna multe inca urmand cu inca doua zile de povesti cu glamour & style.
 

download_1.png