Dragii noștri clienți, trebuie să înțelegeți că noi, cei de la care cumpărati lucruri, suntem artiști sau furnizori și nu sclavii pretențiilor domniilor voastre! Noi, la fel ca și voi, avem dreptul de a ne face propriile reguli și concepte și de a ne selecta clientela.

În prezent, unii dintre domniile voastre aveți impresia eronată ca voi sunteți stăpânii și noi suntem sclavii pe plantatia dvs....

 

FB_IMG_1581241887230.jpg

Ei bine, NU! Eu nu sunt producător. Eu nu sunt fabrică. Eu nu sunt mall. Eu sunt ARTIST. Eu CREEZ, nu produc! Așadar, am PROPRIILE MELE REGULI de furnizare ale creațiilor, nu mă supun regulilor aplicate fabricilor sau magazinelor de desfacere care produc articole de pielărie! La mine nu poți cere înlocuiri sau reparații gratis. Mie nu poti să îmi returnezi creația făcută la comandă când te-ai plictisit de ea! Eu nu sunt sclavul tău! Vrei respect?! Tratează-mă cu respect. Respect pentru MUNCA, TIMPUL și ARTA mea! Nu îți convine? Cumpără PRODUSE. Dar nu de la mine. Eu vând ARTĂ. Și nu, nici fabrica nu este sclavul tău! Obișnuiește-te să nu mai tratezi oamenii ca pe sclavi, dragă CLIENT!