Pe 30 septembrie, comunitatea online locala si-a dat intalnire la Webstock 2016, cea mai importanta conferinta dedicata social media din Romania, organizata de Evensys in parteneriat cu Vodafone, pentru cel de-al noualea an consecutiv.

BroscutaNorocoasa a participat in calitate de blogger acreditat la acest eveniment de o zi, care a inclus Conferintele si Premiile Webstock.

 

 

1475250718345.jpg

Numarul generos de conferinte si seminarii au fost pregatite de catre organizatori pentru blogeri si iubitorii de social media, dezbaterile avand scopul de a lamuri unele nedumeriri pentru cei care utilizeaza aceasta zona de online.

Conferintele Webstock au cuprins intalniri interactive despre cele mai noi tendinte in social media, bune practici, comunicare si promovare, aducand in prim-plan ultimele tehnologii si aplicatii din domeniu.

 

IMG_20160930_093717.jpg

Printre personalitatile prezente in acest an se numara si violonistul Alexandru Tomescu, actorul Howard Dell, directorul Vodafone Ravinder Takkar, jurnalistul Lucian Mandruta, Chef Adrian Hadean, actrita Dana Rogoz, fashion blogger-ul Carmen Negoita.

Moderatorii evenimentului au fost nu mai putin celebrii Cristina Bazavan, Cristian Manafu, Andrei Cismaru, Florin Grozea, Cristian Florea.

 

IMG_20160930_103236.jpg

Au fost premiate cele mai creative si inedite proiecte si campanii in social media, produse in Romania in ultimul an, castigatorii din acest an evidentiindu-se prin content de calitate si vizualizari record, printre ei numarandu-se si Coca-Cola, Avon Romania si BitDefender.

 

 

 

IMG_20160930_112458.jpg