Craciunul vine la BrosNor cu Creatii Cosmice!!!

Cosmic Christmas, noua colectie de Craciun, inspirata de magnificul Astru Solar si de stralucirea fascinanta a Lunii. vine pe 16 decembrie la  BrosNor DeLuxe cu creatii unicat, disponibile in doua segmente: "Silver Moon" si "Golden Sun".
"Golden Sun" si "Silver Moon" sunt cele doua segmente din "Cosmic Christimas", ale caror creatii ai vazut cum au prins viata, rand pe rand, in cadrul
 Welcome to BrosNoria - Sezon V, Episoadele 1 - 6.


Pe parcursul a CINCI Sezoane, "Welcome to BrosNoria",  singura emisiune saptamanala cu si despre marochinarie din Romania, ti-am aratat cum se realizeaza creatiile BrosNor. In Sezonul V, Cristina Gazner Cristescu de la BrosNor - Marochinărie Tradițională de Lux ti-a prezentat fiecare creatie care face parte din Noua Colectie de Craciun.
182693712_1887607804746832_3394429321497474645_n.jpg

Colectia contine posete din piele naturala, create integral  manual, dupa un design original realizat de Cristina Gazner Cristescu, artist si creator la Stdioul de Creatie BrosNor, Marochinarie Traditionala de Lux.

Cosmic_Christmas_BrosNor.png


"Cosmic Christmas" se lanseaza pe 16 decembrie, in Shop.brosnor.com, pe eMAG si off-line, la
Studioul de Creatie BrosNor DeLuxe.

Sase creatii  unice, create in diferite forme geometrice, amintind de Geometria Sacra si Misterele Cosmice sunt prezente in Noua Colectie de Craciun: Triunghiul, Cubul, Cercul, Piramida, Patratul si Sfera. Cosmic Christmas este o colectie care aminteste de ancestral, de Divin, de Creatie in Esenta Sa imuabila, de Alfa si Omega, de Maretia Universurilor.
piramida_golden_sun_brosnor_1.png

O poveste simpla dar plina de intelesuri tainice, adusa la viata in creatii  cu linii simple si totodata elegante.

Va asteptam cu drag pe 16, 17, 18 si 19 decembrie la Studioul de Creatie BrosNor DeLuxe pentru o experienta unica, intr-un cadru intim dar elegant, chiar in universul creatiei de la BrosNor, in Lumea Magica a BrosNoriei, acolo unde se ivesc minunile de la BrosNor. 

Pentru rezervari, confirmari si detalii va incurajam sa ne scrieti un mesaj prin whatsapp la 0726493514. 
patrat_silver_moon_10.png

BrosNor DeLuxe s-a născut cu ȘASE ani în urmă, într-un Ajun de Crăciun, din IUBIRE și dorința de a-i bucura pe cei din jur.

Inițial s-a numit "Broscuța Norocoasă", acea țestoasă legendară, pe numele ei Akupara, care poartă pe carapace elefanții care poartă în spatele lor Universurile.

Rebrand-uirea noastră s-a produs din dorința de a ne adresa unui public adult, nu unui target de vârstă sub 10 ani așa cum eram percepuți din cauza numelui. Clientele noastre recunosc și se identifică cu principiile promovate de noi: tradiție, valori, autenticitate, unicitate, armonie.

De la împletituri în hârtie reciclată, la împletituri din piele naturală a fost un pas. Descendentă a familiei Gassner-ilor, am decis în 2017 să duc mai departe tradiția marochinariei tradiționale de lux și am lansat primele colecții de creații lucrate în piele naturală și aurite cu aur de 24K.

În prezent, BrosNor este singurul brand românesc care oferă UNICATE realizate prin tehnica marochinariei TRADIȚIONALE de lux. Totul MANUAL. Totul ...DIN SUFLET, PENTRU SUFLET...

Doamnelor, Domnilor, sunt Cristina Gazner Cristescu și continui călătoria mea începută în 2015, pe Calea Autenticității, cu perseverență, tenacitate, muncă, pasiune și multă Iubire și vă invit să îmi fiți alături în continuare, la cea de a șasea aniversare, la cea de a șasea ediție a Welcome to BrosNoria - Sezon V, Episod 1 - 6 , la lansarea celei de a șasea colecții majore BrosNor, care conține un set de șase creații UNICE, lucrate INTEGRAL MANUAL!

Vă pup, vă iubesc și vă aștept cu sufletul deschis la lansarea Cosmic Christmas by BrosNor
😘❤️🐢😍😊❤️