foto_promo_info_general.jpg
Economat BrosNor este aici, pentru dumneavoastra. Seniori, elevi, studenti, persoane defavorizate, oameni cu dizabilitati, oameni care isi doresc creatii BrosNor DeLuxe dar nu isi permit sa le cumpere nici macar la reducere, pot, incepand de azi, sa beneficieze de Magia BrosNor.

Economat BrosNor este un program care se adreseaza persoanelor defavorizate, care apreciaza ceea ce cream in Studiourile de Creatie BrosNor DeLuxe, dar, care, nu isi pot permite sa achizitioneze creatii la pret intreg sau in rate. Economat BrosNor este dferit de BrosNor Economy, prin faptul ca insumeaza creatii de lux, oferite la pret foarte  mic, sau gratis, peroanelor care nu isi pot permite sa le cumpere.

Conditii pentru a beneficia de programul Economat BrosNor:

  • persoane care pot face dovada faptului ca beneficiaza de venituri lunare de pana la 2500 lei NET/ luna;
  • persoane fara venit, care pot face dovada faptului ca urmeaza o forma de invatamant la zi si nu au alte venituri, aflandu-se in intretinerea parintilor (+ dovada faptului ca parintii au un venit net lunar cumulat de pana la 5000 lei );
  • persoane care au un loc de munca stabil si pot face dovada faptului ca au in intretinere alti membri ai familiei ( parinti, copii ) si al caror venit net lunar nu depaseste 2500 lei;
  • persoane care pot face dovada faptului ca sufera de anumite deficiente.

Suntem deschisi catre voi, iar daca am omis o categorie defavorizata va rugam sa ne contactati la office@brosnor.com pentru a ne spune despre voi si a stabili impreuna daca va putem ajuta.

Cristina Gazner Cristescu BrosNor 21b.jpg


Concret, persoanele care doresc sa beneficieze de creatii BrosNor DeLuxe si se incadreaza intr-una dintre categoriile  mai sus mentionate ( pensionari, elevi, studenti, parinti sau copii depasiti de cheltuielile zilnice, persoane cu diferite dizabilitati sau afectiuni etc ), vor prezenta dovada situatiei lor ( copie talon pensie + act identitate, copie fluturas salariu +  act identitate, copii documente care sa ateste situatia fiecarei categorii in parte ) catre noi.  Trimterea documentelor se poate face simplu, prin email la office@brosnor.com, sau prin whatsapp la 0726493514. Sunt suficiente fotografiile dupa documentele cerute.

O persoana poate beneficia de un numar limitat de creatii BrosNor intr-o luna de zile. In cazul in care exista o situatie exeptionala, unde o familie are nevoie de mai multe creatii pentru un eveniment ( nunta, botez ) dar nu isi poate permite sa achizitioneze decat o singura creatie, se vor oferi dispense speciale.

Modalitatea de a achizitona creatia BrosNor prin Programul Economat BrosNor

Dupa ce ati vizualizat in shop.brosnor creatia dorita, inainte de a o adauga in cos, selectati optiunea "Economat". Dupa ce ati selectat optiunea respectiva, adaugati creatia in cos. Finalizati comanda. In urma finalizarii comenzii, veti fi contactata de BrosNor pentru a face dovada faptului ca puteti beneficia de programul nostru "Economat BrosNor". Dupa ce ati facut dovada respectiva, creatia va fi trimisa catre dumneavoastra. In functie de creatia  aleasa, taxele de expediere pot fi  cadou sau, le veti suporta dvs.

Va informam ca nu exista posibilitatea de retur pentru acest program si nici de schimb. De asemenea, ne rezervam dreptul de a selecta foarte riguros persoanele care vor face parte din acest program. Orice creatie pe care o regasiti in aceasta categorie, poate fi achizitionata. Creatiile care nu se regasesc aici nu participa la acest program. 
Economat BrosNor