Serile magice se intampla atunci cand aduni la un loc multi oameni frumosi. Oameni cu suflet deschis, talentati si valorosi. Asa s-a intamplat si in seara de saptamana trecuta, cand actoria, dansul si muzica s-au intalnit.

Locatia eleganta si plina de armonie a sustinut acest eveniment fantastic in care muzele si-au dat mana pentru a naste un moment inedit si nemuritor.
DSC_0782.jpg
In acordurile calde si pasionale ale cunoscutei canterete Jezebel, singura interpreta de Fado din Romania, Gilbert Iscu alaturi de partenera sa au plutit in pasi de dans, transpunandu-ne intr-un taram ireal, amintindu-ne inca o data, daca mai era cazul, ca tango-ul nu este doar un simplu dans, ci o poveste nepieritoare, o impartasanie, o spovedanie...

DSC_0403.jpg

Tango-ul în sine înseamnă toate acestea. Înseamnă o ceartă, o împăcare, o ofertă, un refuz, imprimă un sentiment acaparator dar în egală măsură o renunţare evidentă. Da, toate la un loc şi fiecare pe rând, asemeni unei femei pasionale prinsă într-o aventură explozivă în afară unui cămin liniştit. Tango-ul e ca o furtună, ca marea.... Nu vrei să se întâmple dar te bucuri dacă îl trăieşti. Tango-ul te învaţă să accepţi, să te bucuri, să primeşti şi să dai...Tango-ul e imprevizibil şi totodată plin de paradoxuri existenţiale, asemeni unui "NU" spus în şoaptă atunci când răspunsul este de fapt "Da..."

 

DSC_0732.jpg

In simfonii de toamna, intr-o poveste venita de demult, actrita Claudia Motea a poposit pentru cateva clipe in aceasta sarbatoare de culori si sunete pentru a ne bucura cu prezenta ei si a ne povesti despre spectacolul la care ne invita in acest final de saptamana.
"Iubeste-ma America!". Este spectacolul ei de suflet, in regia lui Alecu Croitoru, o poveste despre viata, despre fiinta umana, actriita aducand in fata publicului sau opt personaje cu tot atatea tipologii diferite.

15069001_697820287039431_6656543446882803693_o.jpg

In acest carusel al vietii, trebuie sa existe mereu un echilibru pentru ca lucrurile sa se afle in armonie iar noi sa beneficiem de energiile pozitive si auspiciile favorabile. De aceea, nu putea lipsi un mesager angelic ,Gena Rusu.

DSC_0376.jpg

Consultant Feng Shui si Coloanele Destinului, Gena Rusu a incununat seara magica prin cateva previziuni astrale pentru 2017 raspunzand cu mare bucurie intrebarilor si acordand atentie fiecarei persoane care a abordat-o, cu mult drag si intelegere.

DSC_0726.jpg

Toata aceasta poveste s-a petrecut la Saloanele Marian Cotoi, alaturi de hairstylist in persoana si de echipa sa minunata.
Cu mare bucurie s-a alaturat Madalina Ion, producator muzical la SRRTv, care a imortalizat momentele despre care v-am relatat intr-un montaj minunat pe care cu siguranta veti avea bucuria sa il savurati pana la finele acestui an.
Broscuta Norocoasa a fost onorata sa primeasca invitatia la acest eveniment si va marturiseste cu mare bucurie ca veti avea ocazia sa urmariti si un scurt interviu cu ea in curand.

DSC_0645.jpg

...magia tango-ului o las sa va mangaie sufletele. Pe curand!