May 21, 2022, 5:33 PM
Cand vorbim despre securitate cibernetica vorbim despre atacuri ransomware, vorbim despre virusi, vorbim despre vulnerabitatea datelor si a finantelor, dar, totodata, vorbim despre educatie, prevenire, implementare de solutii eficiente, tehnologie si adaptare. Ziarul Financiar a organizat Conferința "ZF CYBERSECURITY Trends 2022 EXPLOZIA ATACURILOR RANSOMWARE". Ne-am bucurat sa ne aflam prezenti la Summit, in calitate de invitati, alaturi de manageri si experiti in securitatea cibernetica din diverse companii din Romania si am invatat dar ne-am si propus sa aducem in discutie prin acest articol, teme importante care ne-au atras atentia. Pentru aceasta, l-am invitat azi, intr-un interviu, pe specialistul nostru pe partea de IT, Alex Cristescu, IT Project Specialist for Digital Solution la Camera de Comert si Industrie Romana-Germana si IT Manager pentru BrosNor care ne va explica cum funcționează securitatea cibernetica, ne va defini termeni folositi in acest domeniu si ne va oferi informatii utile si cu aplicare imediata, cu privire la prevenirea unui atac de acest tip pentru companii mici si antreprenori la inceput de drum.
May 19, 2022, 11:39 AM
Vrei sa vezi o alta Lume? Vrei sa auzi povesti despre printi si printese? Vrei sa vezi Creatii UNICE, faurite integral manual, intocmai ca in taramurile fermecate unde traiesc zane si spiridusi? Vino in BrosNoria si afla totul despre BrosNor, Marochinaria Traditionala de Lux si Creatia Fabuloasa, chiar de la Cristina, singurul marochiner traditional din Romania si poate chiar din Europa!
May 4, 2022, 3:55 PM
La inceputuri, taftaua era creata din fire de matase naturala, tesuta manual la rozboaie, acesta fiind si motivul pentru care avea un pret foarte mare si putini si-o permiteau, fiind o tesatura exclusiv destinata nobilimii. Cu timpul, cand industralizarea a luat amploare, taftaua a inceput sa fie produsa pe scara larga, incluzand pe langa firele de matase si fibre sintetice.
Jan 28, 2022, 9:21 AM
Un obicei nou intotdeauna are ecou in intreaga ta existenta. Atunci cand te simti intr-un blocaj si ai senzatia ca ai intrat in rutina, alege sa incepi ceva nou, sa aduci revigorare in viata ta. Un hobby este tot ceea ce ai nevoie. Fie ca alegi un curs, sau o ocupatie casnica, fie ca alegi o activitate de voluntariat sau un obicei personal, un hobby este acel moment pe care ti-l dedici doar tie si are legatura cu evolutia ta si a sufletului tau.
Dec 8, 2021, 4:38 PM
Cosmic Christmas, noua colectie de Craciun, inspirata de magnificul Astru Solar si de stralucirea fascinanta a Lunii. vine pe 16 decembrie la  BrosNor DeLuxe cu creatii unicat, disponibile in doua segmente: "Silver Moon" si "Golden Sun".
Nov 18, 2021, 8:45 PM
Pentru a te asigura ca obiectele tale de marochinarie au o  viata lunga, trebuie sa te ingrijesti de intretinerea lor. BrosNor iti prezinta zece modalitati de intretinere si curatenie care vor prelungi viata articolelor tale de marochinarie, daca le aplici in mod regulat.
Oct 10, 2021, 10:10 PM
A-ti oferi cateva clipe de liniste si a ramane doar tu cu tine, dupa o zi plina de stres si agitatie la locul de munca, te poate ajuta sa te refaci emotional si iti confera echilibrul necesar pentru minte si corp. Iar o ciocolata calda este  tot ce ai nevoie pentru a te ajuta sa te deconectezi si sa te relaxezi complet Iti dam o veste minunata: pentru fiecare comanda efectuata la BrosNor, in perioada 12 octombrie 2021 - 12 martie 2022, de minimum 190 lei, primesti CADOU din partea noastra o paturica moale si pufoasa, o cutie cu ciocolata instant si o lumanare parfumata.
Oct 1, 2021, 9:14 PM
Economat BrosNor este aici, pentru dumneavoastra. Seniori, elevi, studenti, persoane defavorizate, oameni cu dizabilitati, oameni care isi doresc creatii BrosNor DeLuxe dar nu isi permit sa le cumpere nici macar la reducere, pot, incepand de azi, sa beneficieze de Magia BrosNor.
May 29, 2021, 10:43 PM
In perioada 1 iunie 2021 - 30 iulie 2021 se desfasoara campania BrosNor 2021 "CASTIGA VACANTA din POSETA cu BrosNor", in cadrl careia se poate castiga un sejur de 7 zile pe litoralul romanesc, la Costinesti, intr-un hotel de 3 stele, la malul marii, pentru doua persoane.
May 17, 2021, 11:03 AM
BrosNor nu va poate oferi nici ce gasiti in China, nici ce gasiti in fabrica, nici ce va ofera o persoana care are un buget de zeci de mii de euro pentru a produce produse de marochinarie. BrosNor va poate oferi doar autenticitate, unicitate, lucru faurit cu drag, integral manual. Si toate astea din suflet, pentru suflet!