Sep 8, 2022, 11:40 AM
Pielea, deși a fost apreciată pentru caracteristicile sale unice și pentru bunurile de înaltă calitate care au fost produse, a devenit azi doar un material printre multe altele. Pantofii, mănușile, jachetele, gențile și accesoriile din piele produse în masă au devenit disponibile pe scară largă. Meșteșugurile din piele din nefericire acum sunt date uitarii, sufocate de industrializarea masiva. Cererea este atât de mare, cumparatorul nu mai face diferenta dintre pielea falsa si cea autentica, nu il mai intereseaza maiestria, ci doar pretul.
Aug 30, 2022, 10:57 AM
La o petrecere cu gratar, cea mai importanta este ATMOSFERA! Crearea atmosferei perfecte care sa reunească invitații le va permite acestora să se simtă relaxați si bine-dispusi! Azi iti impartasesc cateva sfaturi necesare pentru obtinerea unei atmosfere minunate la un gratar perfect cu prietenii.
Aug 20, 2022, 11:42 AM
O alimentație bună este una dintre cele mai importante chei pentru a rămâne sănătos. În acest articol iti voi povesti pe scurt, despre cum funcționează caloriile, ce este un deficit caloric, cum să faci astfel incat sa intri intr-un deficit caloric, ce este o calorie si o sa iti ofer si câteva idei practice de meniuri. Scrie-ne folosind formularul de contact si povesteste-ne despre lupta ta cu kilogramele si cum anume te-au ajutat sfaturile si retetele pe care le-ai gasit pe BrosNorBlog. 
Aug 13, 2022, 3:18 PM
Marochinaria Traditionala de Lux NU ESTE o activitate pe care o faci in timpul liber ca pe un hobby si nici nu se realizeaza cu usurinta! Marochinaria Traditionala de Lux este o meserie, care presupune tehnici variante combinate si aplicate pentru a crea o piesa unica si durabila in timp. Marochinaria Traditionala de Lux NU este un atelier de reparatii si nici o fabrica de genti! Marochinaria Traditionala de Lux este o Arta!
Aug 6, 2022, 11:25 AM
Augustus - Maiestuos in latina, ne cheama sa fim asemeni Soarelui: semeti, maiestuosi, stralucitori. Acum este momentul cand ne pregatim pentru savurare, cand perceptia se domoleste si simturile se desfata. E momentul de tihna si de placere. August inseamna culegerea rodului. Sa ne bucuram maiestuosi, asadar! 
Jul 22, 2022, 10:02 AM
Cu toate ca in anotimpul cald iti pare ca pierzi foarte multe lichide, exista moduri simple prin care te poti mentine hidratat/a. afla chiar acum care sunt acestea si aplica-le, pentru o viata sanatoasa si plina de vitalitate si un tonus maxim!
Jul 15, 2022, 9:53 AM
Sapte retete usor de preparat, rapide, sanatoase, pe care eu le fac adesea vara., care te ajuta in lupta cu caloriile, le poti prepara pentru tine sau intreaga familie, sunt delicioase contin ingrediente care nu costa o avere, pe care le poti cumpara din orice supermarket.
Jul 8, 2022, 10:28 AM
Pentru a avea un machiaj perfect, indiferent de situatie si ocazie, de anotimp si personalitate, se impun anumite reguli, de baza, care trebuiesc urmate cu strictete pentru a dobandi un rezultat optim in functie de fiecare tip de ten in parte. Afla din articolul de azi, reguli si secrete care te vr ajuta sa iti realizezi un machiaj perfect, profesional!
Jun 27, 2022, 1:49 PM
Scopul acestui articol este unul de constientizare. Ceea ce Cristina Gazner - Cristescu creaza in Studioul de Creatie BrosNor, nu poate sa aiba un pret similar cu produsele din mall pentru ca este UNIC si facut INTEGRAL MANUAL! Azi o sa iti spunem care sunt pasii si ce presupune ca investitie crearea unui obiect lucrat manual prin tehnicile Marochinariei Traditionale de Lux, ca sa intelegi ce anume este reflectat in creatiile pe care le gasesti la BrosNor. Te invitam sa lecturezi articolul si sa ne lasi un mesaj in pagina de CONTACT!
Jun 20, 2022, 9:35 AM
Azi, sărbătorim ESENȚA noastră ca FII ai Universului, ai Luminii, sărbătorim bucuria vieții, a acceptării, a iertării, a iubirii, a devenirii. Să fim așadar senini, iubitori, înțelepți, deschiși și curați.