Jul 8, 2022, 10:28 AM
Pentru a avea un machiaj perfect, indiferent de situatie si ocazie, de anotimp si personalitate, se impun anumite reguli, de baza, care trebuiesc urmate cu strictete pentru a dobandi un rezultat optim in functie de fiecare tip de ten in parte. Afla din articolul de azi, reguli si secrete care te vr ajuta sa iti realizezi un machiaj perfect, profesional!
Jun 27, 2022, 1:49 PM
Scopul acestui articol este unul de constientizare. Ceea ce Cristina Gazner - Cristescu creaza in Studioul de Creatie BrosNor, nu poate sa aiba un pret similar cu produsele din mall pentru ca este UNIC si facut INTEGRAL MANUAL! Azi o sa iti spunem care sunt pasii si ce presupune ca investitie crearea unui obiect lucrat manual prin tehnicile Marochinariei Traditionale de Lux, ca sa intelegi ce anume este reflectat in creatiile pe care le gasesti la BrosNor. Te invitam sa lecturezi articolul si sa ne lasi un mesaj in pagina de CONTACT!
Jun 6, 2022, 6:19 AM
Tu cum iti incepi ziua? O cafea aromata? O baie energizanta sau relaxanta? Timp cu animalutele de companie? Oricum ar fi, este momentul tau de tihna si relaxare si merita sa il traiesesti la maxim! Daca nu ai idee cum poti sa iti imbunatatesti diminetile, inspira-te din articolul "ZECE lucruri care îți fac dimineața PERFECTĂ" de la BrosNor Blog.
Jun 1, 2022, 3:26 PM
Din articolul de azi, pe brosnor.com/blog poti "fura" idei despre cum sa iti decorezi locuinta sau sa iti accesorizezi garderoba in nuante tematice. #brosnorblog #blog #mustread #homedesign #interiordesign  #fineliving #housetips #housedesign #houseenergy #fengshui #interiordesign #summercolours #summervibes #goodvibes
May 24, 2022, 5:20 PM
Sunt o femeie obisnuita, sunt un om, la fel ca tine. Cu vicii, cu dorinte, cu nemultumiri, cu griji, cu bucurii... Sunt doar Cristina, o femeie pe cat de fascinanta, pe atat de simpla.
May 12, 2022, 12:12 PM
Femeia BrosNor stie sa traiasca fiecare clipa si sa se bucure de viata. Femeia BrosNor citeste acest articol si a ales sa devina parte din familia BrosNor!  Femeia BrosNor este UNICA si REMARCABILA tot asa cum sunt si creatiile pe care le poarta!
May 10, 2022, 12:56 PM
Fucsia este o culoare atemporala si vesnic la moda. Poarta aceasta culoare si vei observa un un tonus revigorat. Alege creatii fucsia BrosNor DeLuxe si bucura-te de viata!
Apr 13, 2022, 10:55 AM
Floriile si Sarbatorile Pascale sunt unele dintre primele sărbători ale Primăverii: soare, culori pastelate, flori, cantec de pasarele, zile mai lungi. Asa cum Natura isi schimba straiele si primeste vesminte innointe, tot asa este firesc sa faci si tu pentru tine si casa ta! Este momentul cand fiecare animal isi contruieste cuibul sau si-l curata dupa perioada de iernat, prin urmare nici omul nu ramane mai prejos! Ti-am pregatit azi, 15 SFATURI PENTRU CURĂȚENIA DE PRIMAVARA ca sa reusesti sa iti organizezi activitatile cu mai multa usurinta. Citeste articolul si bucura-te de Primavara cu o curatenie usor de ralizat si o casa primitoare in ajun de Sarbatori!
Apr 7, 2022, 2:14 PM
Florile sunt una dintre cele mai frumoase binecuvantari din natura, unul dintre cele mai frumoase lucruri din lume care fac viata tuturor mai vesela in multe feluri. Umple-ti casa cu flori pentru a-ti mentine mintea distrasa de la stresul de zi cu zi al vietii. Cand viata devine grea, este greu sa vezi lumina in intuneric, deci, a avea o mentalitate pozitiva este foarte necesar pentru a te simti mai bine. Florile proaspete pot avea un impact mare asupra bunastarii tale si te pot ajuta sa-ti gasesti linistea sufleteasca. Rolul florilor in viata noastra poate fi descoperit si in texte esoterice, in basme populare si mituri antice. Potrivit cercetarilor, florile au un efect vindecator asupra oamenilor care le primesc cadou si care le pastreaza in casele lor. Frumusetea lor naturala si parfumul fermecator ne incanta cu siguranta si ne fac viata mult mai frumoasa!
Mar 25, 2022, 9:01 AM
Iniferent care ar fi originea in sine a acestei zile, sarbatorirea si mentinerea ei in calendar in mod unaanim universal, a fost mentinuta, deoarece aduce un plus de optimism si voie buna, in zilele atat de schimbatoare dintre anotimpuri, ajutand si mentinand starea de bine si umorul sa se entina in randul cetatenilor.