Jan 7, 2022, 5:05 PM
Daca ai nevoie de inspiratie pe langa dorintele pe care le ai, iata aici cateva idei care te vor ajuta sa te hotarasti ce activitate sa alegi pentru a deveni noua ta pasiune in acest an.
Jan 5, 2022, 9:53 AM
Cum vrei sa fie anul 2022 pentru tine? Fie ca alegi sa iti faci o lista mare, fie ca alegi sa pui in practica doar cateva obiceiuri, cu siguranta ca anul acesta va fi unul fantastic pentru tine! Ai nevoie de inspiratie? Citeste cateva idei de pe blog-ul BrosNor si fa-ti un an MAGIC!
Dec 27, 2021, 9:03 AM
Astea sunt urarile la final de an acum Mai presus de toate dara, aminteste-ti sa fii bun! Bunatatea-i o comoara care merita pastrata si-mpartita deopotriva pentru ca-i nemasurata!
Dec 17, 2021, 6:38 AM
Tu... Tu esti cine esti si nu ceea ce ai fi vrut sa fii. Esti tot ce ai fi putut deveni si poti fii in continuare. Chiar aici. Chiar acum. Esti toate variantele tale bune si rele intr-o multitudine de Universuri paralele, in aceeasi clipa, constant, acum si aici.
Nov 29, 2021, 3:26 PM
Fiecare lacrima poarta cu sine o amintire, fiecare amintire are si o speranta legata de ea. Continua sa speri si visul ti se va implini! 
Nov 23, 2021, 5:09 PM
Sarbatoreste viata si pe cei dragi zi de zi, pentru ca in fond, atat ti-a mai ramas. Si e gratis! Fa din viata ta o sarbatoare!
Nov 1, 2021, 11:28 PM
Tine minte: uneori, cel mai frumos lucru pe care il poti face pentru cineva este... SA NU FACI ceva! Asta inseamna sa nu etichetezi, sa nu arunci cu piatra, sa nu te impotrivesti, sa nu judeci... Acestea pot, la un moment anume, sa aduca inapoi un Suflet de pe-o margine de Stea!
Oct 24, 2021, 11:23 PM
Unele femei simt  exact ce accesorii le sunt potrivite, in timp ce, altele,  cauta multa vreme fara rezultate notabile. Fa-ti acest test si afla care este accesoriul care se potriveste perfect cu stilul si personalitatea ta!
Oct 15, 2021, 11:11 AM
Ce poti sa faci pentru a transforma o zi mai putin buna, intr-una cu randament si o vibratie ridicata? Cum poti sa provoci creierul sa produca anumiti hormoni care sa te ajute sa te bine-dispui chiar si in cele mai urate zile? Atunci cand te simti trista, fara chef, epuizata, fara vlaga, schimba-ti perspectiva! 
Sep 14, 2021, 2:08 PM
Oare cum poti sa dormi noaptea? Oare cum te lasa mintea si sufletul sa existi, om de nimic si inuman? A-mi fi scarba de tine ar fi mult prea mult , sa stii! Aleg sa imi ramai indiferent/a, iar asta a fost ultimul gand pe care l-am avut cu privire la existenta ta. Tu doar exisiti. Nu traiesti. Doar faci umbra pamantului. Degeaba!Â