2016-2017... pare o vesnicie...decembrie trecut pare atat de indepartat si cu toate acestea a fost doar cu un an in urma... 23 decembrie 2016... eram atat de trista si bolnava...si deprimata...
Atunci, cu o febra de 38° C am reusit sa fac ordine si sa gatesc. A fost ultimul Craciun alaturi de Mama. Si primul fara Mami(Bunica). Plangeam. Intr-una. Mancare? Colinde? Totul a fost atat de trist... vad ca prin ceata. Pare atat de departe! A fost un cosmar...
Anul acesta, desi ELE nu mai sunt, e pace. E liniste. Este exact asa cum era in copilarie. Sunt toate la locul lor. Chiar daca inca nu e gata ordinea si mancarea si bradul, sunt toate in minte si suflet si trup la locul lor. Nu mai e acea disperare ca nu voi fi gata la timp. Nu mai e tristete. Nu mai e depresie.
Am alaturi prieteni, am pasiune, am gasit implinirea si pacea in mine. M-am impacat cu mine si cu Marele Arhitect. M-am iertat si L-am iertat.
Am invatat sa schimb vibratia. Am invatat sa invat a ma bucura.
Mi-am imbratisat vocatia. Sunt indragostita de ceea ce am ales sa fac.
Ma bucur in fiece clipa de bucuria celor din jur si, de ceea ce am primit.
Simt binecuvantarea si iubirea Universului si sunt recunoscatoare si fericita pentru tot ceea ce mi-a fost daruit. Intr-un singur an!
Si da, de ceva vreme o simt pe Buni langa mine. Sper ca ar fi fost mandra de mine.
Tot ce am realizat in viata asta pana in prezent i se datoreaza! EA ESTE CEA CARE M-A CREAT ASA CUM SUNT. (Defectele mi le asum, calitatile insa sunt mostenite de la EA)
2017 a fost un an incredibil pentru mine. Acest Craciun este unul superb. Cadourile pe care le-am primit de acest Craciun sunt de nemasurat in bani, ele se masoara in eoni: prietenie, incredere, sustinere, devotament, pasiune, rasfat, iubire, invataturi, protectie, sansa... Sunt intocmai ca darurile magilor. Am primit desigur si cadouri materiale  DAR ceea ce face acest final de 2017 unic si special sunt OAMENII care mi-au fost alaturi zi de zi in acest an. Noptile de insomnie si nelinisti si prietenia neconditionata a aceleia care ma suna sa imi potoleasca disperarea... Clipele de teama si sprijinul celor care mi-au sarit in ajutor dezinteresat... Momentele de sensibilitate si disponibilitatea celui care mi-a redat increderea in fortele proprii cu rabdare si blandete... Hiatusul cand mentorul meu mi-a deschis o noua viziune asupra existentei reusind sa ma transforme cu totul prin doar cateva cuvinte... Increderea celor care au ales sa ma sustina in tot ceea ce fac... Zilele de meditatie alaturi de prieteni si impacarea cu Sinele si Universul... Deprinderea si accesul la cunostinte noi si evolutia personala...
Sansa de a ajuta pe cei din jur in masura posibilitatilor.
Accesul la informatie, studiu, consiliere...
Toate acestea si mai mult de atat.  Un an cat o viata.
Va sunt pe deplin recunoscatoare pentru tot. Dar fara voi nu as fi Cristina de azi: vesela, putin mai inteleapta decat ieri si cu ochii vii si plini de viata si cu chef de viata!
Mi-ati daruit imens si va asigur ca la randu-mi va raman alaturi dezinteresat cu tot ceea ce pot in masura posibilitatilor actuale si viitoare.
Va doresc un Craciun magic alaturi de cei dragi si un 2018 magnific asemeni sufletelor voastre frumoase!
A voastra cu drag

 

Cristina_Gazner_Cristescu_-_BrosNor.jpg